Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Elokuun kuukausitapaamisessa oli iloinen tunnelma

Iloinen puheensorina täytti kokoustilan, kun 11 Malmitarta kilvan kertoili kuulumisiaan kauden ensimmäisessä kuukausitapaamisessa 18.8.2021  Kokouspaikalla meitä oli 11 ja Teamsin välityksellä kokoukseen osallistui lisäksi viisi. Kauden pressa Anita Tuohino johti puhetta leppoisasti ja sai meidät kaikki viihtymään. Nettiyhteydetkin toimivat hienosti. 

Irma Väätäinen kertoi meille hoitokoti Päiväkummun Itä-Pasilan yksikön asiakkaiden muuttosuunnitelmista Malminkartanoon. Olemme lupautuneet petaamaan sänkyjä heille valmiiksi ja siivoamaan tavaroita Itä-Pasilan yksiköstä. Tarkoitus on myös myydä ylimääräisiksi jääneitä tavaroita kirpputorilla, jonka järjestämme Itä-Pasilan tiloissa lauantaina 23.10. Voimme tuoda sinne omia tavaroitammekin myytäväksi.

Tuomaan päivän markkinoillekin osallistumme yhteistyössä muiden klubien kanssa, jos vain onnistumme arvonnassa saamaan sieltä myyntipaikan.

 

 

Päätimme myös jatkaa kotisivujen pitämistä verkkoviestimen avulla vielä jatkossakin.

Mirva Neva-aho-Simonsen kertoi meille KiTeNet-hankkeesta ja hankkeen jalkauttamisesta kouluihin.

Eniten aikaa meillä tässä kokouksessa kului 15-vuotisjuhlien käytännön järjestelyistä  sopimisessa. Ne oli tarkoitus pitää jo 17.10.2020 mutta koronan johdosta olemme joutuneet siirtämään niitä pariinkin kertaan. Nyt kuitenkin  iloitsemme siitä, että tällä kertaa juhlat ovat toteutumassa, vaikkakin pienemmällä osanottajamäärälla kuin aikaisemmin. 
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin