Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Helmikuun aiheita olivat ystävänpäiväkortit ja KiTeNet-tapahtuma

Vas. Ulla Welin,Tuula Lehtinen, Anita Tuohino, Ulla Huotinen, Teija Loponen, Kirsi Sjöblom, Maija Lintumäki ja Eila Lohilahti.
Helmikuun hybriditapaamisessa 9.2.2022 meitä oli kokouspaikalla 9 Malmitarta ja Teamsin välityksellä lisäksi 13. Tässä tapaamisessa liimasimme runoilijajäsenemme Ullan kirjoittamia runoja ystävänpäväkortteihin. Irma Väätäinen ja Eila Lohilahti ovat lähipäivinä lähdössä jakamaan niitä hoivakoteihin asukkaille toimitettavaksi. Korttien lisäksi he vievät tulppaaneita, pajunkissoja ja ilmapallojakin.

Pidimme pitkästä aikaa myös  kuulumiskierroksen, jossa jokainen sai kertoa miten on näinä korona-aikoina jaksanut ja mitä puuhaillut. Taas kerran saatoimme todeta, kuinka ihana klubi meillä on: nauru raikui ja tsemppitoivotuksia lausuttiin puolin ja toisin.

Ulla Welin kertoi uudesta kirjastaan Mummin tarina. Sen julkaisemisjuhla on Ystävänpäivänä 14.2.2022 klo 11 Tapulin seurakuntakodissa kahvitarjoilun kera. Ulla toivotti meidät kaikki sinne tervetulleiksi.

Teija kertoi iloisen uutisen, että AR-säätiö oli hyväksynyt avustusanomuksemme kahden sydäniskurin hankkimisesta ja lupasi hoitaa iskurien tilaamisen. Toisen niistä lahjoitamme Miljan palvellutaloon ja toisen  hoitokoti Päiväkummun Paloheinän yksikölle toukokuussa pidettävien Äitienpäivätanssien yhteydessä.

KiTeNet-päivästä puhuimme pitkään. Mikä onni, että klubissamme on Outi, joka on ammatiltaan rehtori! Hänellä oli paljon tietoa, jota tarvitaan tuon lauantaipäivän järjestämisessä koulun tiloissa. Outi lupasi itsekin osallistua tuohon Tapanilan ala-asteella 2.4. järjestettävään päivään.

Pressa Anita Tuohino kertoi klubimme saaneen kansainväliseltä presidentiltä onnittelukirjeen klubimme saaman jäsenten tyytyväisyyspalkinnon johdosta. Sen kunniaksi saimme myös lippumerkin uusien jäsenten rekrytoinnista kaudella 2020-2021. Sen lisäksi meillä on ilo saada kaksi uutta jäsentä maaliskuun kuukausikokouksessa. Nämä kaksi olivat mukana jo tässä tapaamisessa Teamsin välityksellä.

Teksti ja kuvat: Arja OksanenKuvassa yksi ystävänpäiväkorteista.
Kuvassa yksi ystävänpäiväkorteista.
Tässä yksi Ulla Welinin kirjoittamista runoista ystävänpäiväkortissa.
Tässä yksi Ulla Welinin kirjoittamista runoista ys...
Teamsin kautta osallistuneista osasta näkyvät vain nimikirjaimet
Teamsin kautta osallistuneista osasta näkyvät vain...

Malmittarien saama palkintokirje.
Malmittarien saama palkintokirje.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin