Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Huhtikuussa pidimme vaalikokouksen

Kokoustilan pöydät oli koristettu pääsiäiskukkasin.Keskiviikkona 13.4.2022  kokoonnuimme Kotinummentien asukastaloon vaalikokoukseen ja kuukausitapaamiseen vähän jo pääsiäisen merkeissä. Pöydät oli koristetltu narsissein ja korillinen suklaamuniakin siellä oli.  

Vaalikokous sujui nopeasti hyvin valmisteltu kun oli.  Tulevan kauden pressa esitteli meille hallituksen jäsenet ja virkailijat, toimintasuunnitelman ja talousarvion. Hallituksen jäseniä on 10. Pressana siis Teija, 1. varapressana , 2. varapressana , past pressana , sihteerinä , rahastonhoitajana , tiedotussihteerinä ja hallintovirkailijana , jäsenjohtajana  yhdessä sen kanssa, aktiviteettitoimikunnan puheenjohtajana ja ohjelmatoimikunnan puheenjohtajana .
Aktiviteettitoimikuntaan kuuluvat Eilan lisäksi ja ja ohjelmatoimikuntaan Mirvan lisäksi ja .
Klubimestareina toimivat Tuula Lehtinen ja Eija Manninen,  hoitaa leo- ja nuorisoasioita, Kaija Häkkinen ja Mirja Weiste kortteja ja adresseja.  Liisi Laine ja Mirja Weiste huolehtivat avustus- ja lahjoitusasioista ja Quest-asiamiehenä toimii .

Toimintasuunnitelman mukaan toimintamme käynnistyy toden teolla syyskuussa. Silloin järjestetään mm tällä kaudella toteutumatta jäänyt KiTeNet-tapahtuma Erä Karaten kanssa. Tarkoitus on myös järjestää kuukausittain tutustumiskäyntejä eri kohteisiin. Ohjelmatoimikunta sai tehtäväksi pohtia sopivia vierailukohteita.

Joulukuun ohjelmassa ovat parin vuoden tauon jälkeen taas joululaulut palvelutalojen asukkaille ja toukokuun ohjelmassa ravintolapäivä, joka niinikään on ollut tauolla parin viime vuoden ajan koronan vuoksi.

Keskustelimme myös tämän kevään ohjelmasta. Seuraavana meillä on tulossa Veteraanipäivän konsertti  Malmin kirkossa 27.4.2022 klo 18 . Ohjelmassa on isänmaallista musiikkia, jota esittävät Malmin Mieslaulajat ja Kaartin soittokunnan varusmiehet.  Kuulemme myös lotta Irma Lähdesmäen muistelmia lotta-ajoiltaan. Konsertin lopussa laskemme seppeleen Veteraanien muistomerkille Malmin kirkon pihalla. Tervetuloa! 

Teksti ja kuvat: Arja Oksanen
Anita Tuohino toimi vaalikokouksen puheenjohtajana ja Johanna Hokkanen sihteerinä.
Anita Tuohino toimi vaalikokouksen puheenjohtajana...
Kokouksen maukkaasta tarjoilusta huolehti Eija Manninen. Hän oli itse leiponut meille suolaisia piirakoita.
Kokouksen maukkaasta tarjoilusta huolehti Eija Man...
Kokouksessamme käväisi myös graafikko ja kuvittaja Ulla Sainio, joka toi meille nähtäväksi Merjan Ympäristöklubille tilaamia kaulapussukoita sekä postikortteja ja lastenkirjoja. Kaulapussukat soveltuvat hyvin mm. kännyköiden säilyttämiseen ja niitä tilattiinkin innokkaasti.
Kokouksessamme käväisi myös graafikko ja kuvittaja...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin