Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Järjestimme Auta lasta -auta perhettä keräyksen 

Vas. Sirpa Kivilaakso, Merja Carlander, Mirva Neva-aho-Simonsen, Sirpa Rytkönen ja Teija Loponen Malmin K-Citymarketin edustalla.
Lauantaina 9.4.2022 järjestimme Auta lasta-auta perhettä -keräyksen Malmin K-Citymarketin edustalla klo 11-17. Keräsimme siellä samalla tarvikkeita myös Ukrainalle. Oli ihanaa nähdä, kuinka mielellään Ihmiset lahjoittivat näihin molempiin keräyksiin.

Olimme jakaneet etukäteen kahden tunnin päivystysvuorot niin, että jokaisesssa vuorossa oli ainakin kolme Malmitarta. Ensimmäisen parin tunnin aikana tuotteita kertyi jo neljä banaanilaatikollista  Ja kun kello tuli 17 ja keräys loppui niin lahjoitettua tavaraa oli kertynyt 9 banaanilaatikollista ja lisäksi vileä 5 isoa kassillista jaettavaksi Malmin seudun lapsiperheille diakoniatyön kautta. Tämän lisäksi Ukrainan keräykseen kertyi 8-9 kassillista.
Mirva Neva-aho-Simonsee kävi viemässä Urainan keräykseen lahjoitetut tavarat heti keräyksen päätyttyä Malmilla asuvalle Mikael Kojimalle. Hän kiitti meitä lämpimästi ja kertoi, että on itse mukana kuljettamassa tavaroita Puolan ja Ukrainen rajalle Hala Kijowskaan, josta ne jaetaan eteenpäin yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa.
  
Eila Lohilahti pulestaan vei puolisonsa Eikan kanssa Malmin seudun lapsiperheille lahjoitetut tavarat Malmin kirkolle, jossa seurakunnan diakoniatyö huolehtii niiden jakamisesta apua tarvitseville lapsiperheille.  

 Hyvä mieli tuli niin lahjoittajille kuin meille järjestäjillekin. Lämpimät kiitokset vielä Malmin K-Citymarketin kauppiaalle Teemu Tikkalalle, joka mahdollisti meille tämän keräyksen järjestämisen!

Kuvassa vas. Mirja Weiste, Maija Lintumäki ja Marja-Liisa Litmanen
Kuvassa vas. Mirja Weiste, Maija Lintumäki ja Marj...
Irma Väätäinen, Sirpa Rytkönen ja Mirja Weiste jakoivat kauppaan menijöille infolappuja, joissa kerrottiin mitkä tarvikkeet ovat tervetulleita keräykseen.
Irma Väätäinen, Sirpa Rytkönen ja Mirja Weiste jak...
Tämä pieni mies laittoi ostoskärryyn pienen leikkiauton.
Tämä pieni mies laittoi ostoskärryyn pienen leikki...

Eila Lohilahti toimitti lahjoitetut tavarat puolisonsa Eikan kanssa Malmin kirkolle.
Eila Lohilahti toimitti lahjoitetut tavarat puolis...

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin