Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Järjestimme joulukonsertin 30.11.2021

Kuvassa vas. Jouni Keronen, Mirka Dojan ja Johanna Debreczeni yhdessä klubipresidentti Anita Tuohinon kanssa (toisena oikealta.).Tänä vuonna pääsimme vihdoin pitämään  joulukonsertin, jonka piti olla jo vuosi sitten. Koronapandemia kuitenkin esti silloin sen pitämisen. Konsertissa esiintyivät tangokuninkaalliset Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen. Heitä säesti pianolla Mirka Dojan.

Koronapandemia alkoi kiihtyä taas tämän vuoden marraskuussa, mutta Malmin kirkkoon tuli kuitenkin satakunta kuulijaa. Heti kirkon ovella klubimme jäsenet Maija Lintumäki ja Päivi Kristiina Kärkkäinen jakoivat konserttiin tulijoille kasvomaskit ja käsidesisuihkeen.

Konsertin ohjelmassa oli tuttuja joululauluja, joita illan solistit esittivät välillä duettonakin. Tunnelma Malmin kirkossa oli lämpimän jouluinen.

Lopuksi Johanna Debreczeni kiitti kauniisti meitä Malmittaria mahdollisuudesta saada esiintyä tänään. Koronapandemia kun on jo pidempään estänyt konserttien pitämisen niin tämä esiintyminen tuntui nyt erityisen hyvältä, sanoi Johanna.

Yleisökin nautti kuulemastaan. Myös meille Malmittarille tuli hyvä mieli kun saimme tuottaa iloa ja joulumieltä niin monelle tänä iltana!

Vas. Maija Lintumäki ja oik. Päivi Kristiina Kärkkäinen olivat somistautuneet jouluisesti tonttulakein.
Vas. Maija Lintumäki ja oik. Päivi Kristiina Kärkk...
Ulla Huotinen ja Liisa Vahtera myivät lippuja.
Ulla Huotinen ja Liisa Vahtera myivät lippuja.
Kirkossa oli mukavan paljon kuulijoita.
Kirkossa oli mukavan paljon kuulijoita.

Jouni Keronen ja Johanna Debreczeni lauloivat välillä solona ja välillä duettona.
Jouni Keronen ja Johanna Debreczeni lauloivat väli...
Anita Tuohino ja Eila Lohilahti yhteiskuvassa.
Anita Tuohino ja Eila Lohilahti yhteiskuvassa.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin