Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Lokakuussa pidimme vuosikokouksen ja maistelimme silakkaherkkuja

Meillä oli käytössä diaprojektori, jolla saimme tietokoneen kuvan heijastettua kaikkien nähtäväksi.

Pidimme 13.10.2021 vuosikokouksen hybiridinä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Päivi Kristiina Kärkkäinen, joka nosti esiin useita hienoja tempauksia, joita olemme vuoden aikana tehneet. Olemme toimineet lukiokummeina kolmelle opiskelijatytölle ja auttaneet kummityttöämme Sri Lankassa rahalahjoin. Hyvän Päivänä jaoimme heijastimia. Vanhuksia olemme tukeneet ostoskassipalvelulla, kiitoskortein ja kukkasin. Syyskaudella Optikko Sjöblom tarjosi ilmaisen silmänpainemittauksen. Olemme myös paketoineet 500 joululahjaa lapsille. Ne olivat Eila Lohilahden ja hänen puolisonsa lahjoittamia. Kevätkaudella ystävänpäivänä jaoimme vanhuksille ystävänpäiväkortteja, kukkia ja heliumilmapalloja. Maaliskuussa lahjoitimme Herttoniemen Turvakodille lakanoita ja myöhemmin keväällä järjestimme itsepalvelukirpputorin. Ja hienointa kaikesta, jäsenmäärämme ei ole vähentänyt vaan päinvastoin lisääntynyt yhdellä! Viime vuoden presidentti Irma Väätäinen kiitti meitä yhdessä Päivi Kristiinan kanssa näistä kaikista.

Tarjoiluna tässä kokouksessa meillä oli silakkaherkkuja, joita klubimestarimme Tuula Lehtinen oli käynyt ostamassa silakkamarkkinoilta. Hyviltä maistuivat! Kokouksessamme meillä oli myynnissä klubimestarimme Tuulan tekemää omenasosetta ja Merja Carlanderin ja hänen puolisonsa Hansin poimimia suppilovahveroita kuivattuina. Niitä myymme lisää vielä Itä-Pasilan yksikön hyväntekeväisyyskirpputorilla lauantaina 23.10.2021 klo 11-15. Siellä on myynnissä myös hoitokodista ylimääräisiksi jääviä kalusteita, astioita, tekstiilejä ja koriste-esineitä. Järjestämme sinne myös kahvitarjoilun.

 

Muistimme kokouksessa myös yli kymmenen vuotta jäsenenä ollutta a syntymäpäivän johdosta. Liisa sai meiltä klubimme pöytästandaarin ja kauniin kukkakimpun. 

 

Joulukonsertin pidämme Malmin kirkossa 30.11.2021 klo 18. Esiintyjinä ovat tangokuninkaalliset Johanna Debreczeni ja Jouni Keränen. Liput tulevat myyntiin lippu.fi -palvelun kautta tämän kuun viimeisellä viikolla. Niitä myy myös Optikko Sjöblomin liike Malmintorin 2 krs.


Ihanalta tuntuu, kun korona on sen verran hellittänyt, että pääseme taas  järjestämään tapahtumia!

Teksti ja kuvat:  Arja Oksanen


Tuula Lehtinen oli käynyt silakkamarkkinoilla ostamassa meille ihania silakkaherkkuja.
Tuula Lehtinen oli käynyt silakkamarkkinoilla osta...
Kauden presidentti Anita Tuohino ja viime kauden presidentti Irma Väätäinen antoivat Liisa Vahteralle klubimme pöytästandaarin ja kauniin kukkakimpun.
Kauden presidentti Anita Tuohino ja viime kauden p...
Liisa Vahtera oli täyttänyt pyöreitä jo viime vuoden puolella, mutta korona sotki silloin suunnitelmamme.
Liisa Vahtera oli täyttänyt pyöreitä jo viime vuod...

Merja Carlander ja Teija Loponen esittelivät meille lionsliivejä. Päätimme pyytää niistä mallikappaleet, jotta tiedämme mitä kokoja tilaamme.
Merja Carlander ja Teija Loponen esittelivät meill...
Tuula Lehtisen tekemää omenasosetta oli erikokoisissa purkeissa.
Tuula Lehtisen tekemää omenasosetta oli erikokoisi...
Suppilovahveroita oli myynnissä sekä tuoreina että kuivattuina.
Suppilovahveroita oli myynnissä sekä tuoreina että...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin