Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Marraskuun tapaamisessa meillä oli paljon vieraita 

Vas. Teemu Helomaa ja Kari T. Piela Pähkinärinteen klubista. Heidän vieressään oik. 2. varapiirikuvernööri Pekka Taskinen.Pidimme kuukausitapaamisen 10.11.2021 hybridinä ja tässä tapaamisessa meillä oli paljon vieraita. 
Oli  2.varapiirikuvernööri Pekka Taskinen Pakinkylän klubista sekä Kari. T. Piela ja Teemu Helomaa Vantaan Pähkinärinteen klubista. Heidän lisäkseen kokoukseemme osallistui myös Sirpa Kivilaakso, joka oli tullut tutustumaan toimintaamme.

Paikalla meitä oli 10 Malmitarta ja Teamsin välityksellä osallistui lisäksi 7. Taskinen kertoi olevansa iloinen aktiivisesta ja monipuolisesta toiminnastamme. Erityisen iloinen hän oli uusista lioneista, joita kokouksessamme edustivat Teemu Helomaa ja Sirpa Kivilaakso. Sirpan otamme jäseneksi seuraavassa kokouksessamme.

Eila Lohilahti oli keittänyt meille maukkaan lohikeiton, jonka nautimme kokouksen alussa saaristolaisleivän kera. Ruokailun aikana katsoimme kuvakoosteen hoitokoti Päiväkummun Itä-Pasilan yksikön muutosta Malminkartanoon ja sen jälkeen järjestetystä kirpputoritapahtumasta. Esityksestä sai hyvän käsityksen kuinka valtavan isoja ja tärkeitä projekteja ne ovat meille olleet.

Itsenäisyyspäivän kortteja veteraaneille olemme lähettäneet 90 kpl. Niissä on Ulla Welinin kirjoittamia hienoja runoja. Vielä huomena ehtii lähettää, kortit on lähetettävä viimeistän 11.11.
Ilahduta ikäihmistä -kortteja kirjoitamme ja viemme Syystien vanhusen palvelukeskukseen, Antinkotiin ja Miljan palvelutaloon.

Joululaulut palvelutalossa jäävät meiltä tänä vuonna väliin, sillä ainakin Syystien palvelukeskuksessa on vielä voimassa rajoitus kuorolaulun osalta. Yksinlaulua siellä saisi esittää. Keskustelimme myös joulukonserttimme käytännön järjestelyistä. Lippuja kirkossa lupautuivat myymään Liisa Vahtera ja Ulla Huotinen. Kukkien hankinnasta esiintyjille huolehtii Irma Väätäinen. Malmittaret tulevat paikalle viimeistään klo 17.30.

Lasten lumipäivätapahtumaan sunnuntaina 30.1.2021 on ilmoittautunut 10 Malmitarta.
Kari T. Piela Vantaan Pähkinärinteen klubista antoi meille lahjaksi klubinsa pöytästandaarin. Presidentti Anita Tuohino kiitti häntä lämpimästi tästä huomionosoitusesta.

Tunnelma tässä kokouksessa oli leppoisa. Ja se tulee varmasti jatkumaan myös joulukuun kuukausitapaamisessa, jota edeltää vierailu Fazerillla. Sinne meitä on lähdössä 25 puolisot mukaan lukien.Pekka Taskisella on puheenvuoro
Pekka Taskisella on puheenvuoro
Uusi jäsenehdokkaamme Sirpa Kivilaakso (oik.) on liittymässä  klubiimme joulukuussa.
Uusi jäsenehdokkaamme Sirpa Kivilaakso (oik.) on l...
Klubipresidentti Anita Tuohino ja 2. varapiirikuvernööri Pekka Taskinen yhteiskuvassa
Klubipresidentti Anita Tuohino ja 2. varapiirikuve...

Teamsin kautta osallistuneita oli yhteensä 7.
Teamsin kautta osallistuneita oli yhteensä 7.
Kari T. Piela Vantaan Pähkinärinteen klubista antoi meille lahjaksi klubinsa pöytästandaarin.
Kari T. Piela Vantaan Pähkinärinteen klubista anto...
Anita Tuohino antoi vieraillemme lahjaksi kuivattuja suppilovahveroita lasipurkissa.<br>Taustalla keskellä Mirja Weiste.
Anita Tuohino antoi vieraillemme lahjaksi kuivattu...

Sirpa Kivilaakson (oik.) vuoro esittäytyä.
Sirpa Kivilaakson (oik.) vuoro esittäytyä.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin