Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Pikkujoulun vietto alkoi käynnillä Fazerilassa

Maskit olivat pakollisia. Tässä kuuntelemme mitä oppaallamme on kerrottavaa. Oikealla näkyy osa Mignonmunista rakennettua pupua ja taustalla trooppinen puutarha.
Keskiviikkona 15.12. kävimme ennen varsinaista kuukausikokousta Fazerilassa opastetulla kiertokäynnillä.  
Kiertokäynti alkoi Fazerin omasta tropiikin kasvipuutarhasta, jossa näimme mm kaakaopuun hedelmiä. 
Kestää 10 vuotta, että puu tuottaa näitä kaakaopapuja sisältäviä hedelmiä. Kuulimme, että kestää 10 vuotta ennenkuin puu tuottaa kaakaopapuja sisältäviä hedelmiä!  Näimme myös Mignonmunista rakennetun pupun ja arvuuttelimme kuinka monta munaa siinä oli. Oikea vastaus oli n 9300 munaa. Kierroksen päättteeksi saimme maistella erilaisia konvehteja ja suklaalevyjä. Mukaan saimme vielä Fazerin tuliaskassit.

Fazerilasta siirryimme sitten pitopalvelu Pilkkeen tiloihin Tapulikaupunkiin. Pidimme siellä ensin lyhyen kokouksen, joka alkoi kuohuvien maljojen kohottamisella Outin pyöreiden vuosien kunniaksi. Outi tarjosoi maljat ja sai meiltä kauniin kukkakimpun ja onnittelurunon.
Käsiteltävinä asioina oli mm. tammikuun lopussa alkava Lasten lumipäivä, jossa olemme lupautuneet  hoitamaan  sunnuntain  30.1.2021 rastit klo 10-18. Sydäniskureitakin olemme hankkimassa kaksi kappaletta, jos saamme niihin ARS-tukea. Teija Loponen lupasi selvitellä asiaa.

Olimme kutsuneet tähän tapaamiseen mukaan myös puolisoita ja ystäviämme, jotka Fazerilla käynnin lisäksi pääsivät nauttimaan kanssamme taitavan duo Pannikan panhuilulla ja harmonikalla esittämästä musiikista. Duo Pannikka esittit meille monta kaunista kappaletta, mm. Hymnin rakkaudelle ja laulun Niin paljon kuuluu rakkauteen. Musiikki loi iltaamme aivan erityisen herkän tunnelman ja sai monen silmäkulmat kostumaan. Kiitimme duoa lämpimästi kaikesta kuulemastamme.

Musiikkiesitysten välissä meillä oli ilo ottaa klubiime kaksi uutta jäsentä. Lämpimästi tervetuloa Liisi Laine ja Tarja Lamberg!  Liisin kummi on Irma Väätäinen ja Tarjan Hannele Makkonen.

Mukana oli myös puolisoita, ystäviä ja toiminnastamme kiinnostuneita.
Mukana oli myös puolisoita, ystäviä ja toiminnasta...
Tarjolla oli vihersalaattia lisukkeineen, tomaatti-mozzarellapiirasta, kanavartaita, lihapullia ja tofua.
Tarjolla oli vihersalaattia lisukkeineen, tomaatti...
Onnitteluruno Outille.
Onnitteluruno Outille.

Kierroksen päätteeksi saimme maistella Fazerin tuotteita.
Kierroksen päätteeksi saimme maistella Fazerin tuo...
Duo Pannikka soitti iloksemme monta kappaletta
Duo Pannikka soitti iloksemme monta kappaletta
Kuvassa uudet jäsenet kummeineen. Vas. Hannele Makkonen, Tarja Lamberg, pressa Anita Tuohino, Liisi Laine ja Irma Väätäinen
Kuvassa uudet jäsenet kummeineen. Vas. Hannele Mak...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin