Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Tietotekniikan taitomme sen kun kasvavat!

Videotykin heijastamaa kuvaa piti vähän korottaa että se näkyi hyvin valkokankaalla. Kun ei ollut kirjoja käytettävissä kokoushuoneessamme niin hätä keinot keksi!Pidimme syyskuun kuukausitapaamisen 15.9.2021 hybridinä ja kokeilimme siinä videtotykkiä, jonka avulla heijastimme tietokoneen näkymän valkokankaalle kaikkien nähtäväksi. Kyllä se vaan ihmeellisesti lkorotti tunnelmaa kun kaikki näkivät ja kuulivat toisensa! 

Kokousasioistamme tärkein oli avustaminen hoitokoti Päiväkummun muutossa. Irma kertoi alustavista suunnitelmista. Varsinaiset muuttopäivät ovat 18.-21.10.2021. Osa klubilaisistamme avustaa Itä-Pasilan yksikössä, osa Länsi-Pasilassa ja osa Malminkartanossa. Muutto tapahtuu pääosin päiväsaikaan, mutta työtä löytyy myös illemmalla. Keltaiset Lionsessut on tulossa meille kaikille, jotta erotumme muista. Puolisot saavat ylleen lionsliivit.  Ja sokerina pohjalla:  saamme myydä Itä-Pasilanhoitokodista ylijäävät tavarat kirpputorilla lauantaina 21.10.  Lisäksi meillä on omia kirpputoritavaroita, joita jäi keväällä Pihlajamäessä pitämästämme kirpputoritapahtumasta.

Nyt syyskaudella olemme mukana Ilahduta ikäihmistä -aktiviteetissa. Hankimme ja lähetämme joulukortteja koti- ja laitoshoidossa olevien ikäihmisten ilahduttamiseksi joulun aikaan. 

Tuomaan päivän markkinoillekin olemme ilmoittautuneet mukaan. Arpaonni oli meille viittä vaille suosiollinen: jäimme 1. varasijalle. Mutta vielä on toivoa, jospa vaikka joku viikon paikan saanut peruisi osallistumisensa!

Lokakuussa kokoonnumme pitämään vuosikokouksen. Marraskuun kokoukseen on tulossa 2. varapiirikuvernööri Pekka Taskinen. Lisäksi kutsumme sinne vierailemaan lioneita LC Vantaan Pähkinärinteestä. Kutsumme paikalle myös hoitokoti Päiväkummun yksiköiden toimitusjohtaja Anne Kankaan kertomaan meille kuinka muutto sujui ja millaiset ovat hoitokoti Päiväkummun nykynäkymät.

Joulukuussa kokoonnumme pikkujoulun viettoon. Kutsumme sinne mukaan lionstoiminnasta mahdollisesti kiinnostuneita henkilöitä lähipiiristämme. Jospa vaikka saisimme heistä uusia jäseniä klubiimme. Pikkujoulun viettoa pohjustamme käymällä ensin Fazerilassa pienellä tutustumiskierroksella ja samalla saamme siellä suut makeaksi. Kivoja tapahtumia tulossa!

Teamsin kautta kokoukseen osallistui neljä Malmitarta
Teamsin kautta kokoukseen osallistui neljä Malmita...
Joulukortit esittelyssä.
Joulukortit esittelyssä.
Kokoushuoneen pöydät oli varmuuden vuoksi aseteltu V-asentoon. Vähän pitää vielä muistaa pitää niitä turvavälejä...
Kokoushuoneen pöydät oli varmuuden vuoksi aseteltu...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin