Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Malmittaret

Veimme alueemme päiväkoteihin merimieslakkeja ja tiikerisettejä

Vas, päiväkoti Aapiskukon yhdyshenkilönä toiminut Mikaela Rajaniemi yhdessä Mirja Weisteen kanssa.
10.11.2021 aamupäivälle kävimme luovuttamassa LC Helsinki/Kontulalta saamamme merimieslakit ja tiikerisetit päiväkoti Aapiskukolle ja päiväkoti Nuotille. Aapiskukossa on n. 100 lasta ja Nuotissa 160. Kumpikin päiväkoti sai 24 merimieslakkia ja 24 tiikerisettiä, joissa oli korvallinen panta ja häntä.

Molemmissa päiväkodeissa oltiin suorastaan ihastuneita lahjoitukseemme. ”Tämä oli meille oikea sadepäivän piristys! sanoi päiväkoti Aapiskukon yhdyshenkilönä toiminut Mikaela Rajaniemi.
Päiväkoti Nuotissa yksi lapsiryhmä oli juuri viikko sitten leikkinyt merimiesleikkejä ja silloin heillä oli ollut päässään huivit. Nyt he voivat alkaa leikkiä niitä oikeat merimieslakit päässään!Vas päiväkoti Nuotin johtaja Arja Juvonen-Heikkilä yhdessä Mirja Weisteen kanssa.Mirja Weiste keskusteli pitkään päiväkoti Nuotin johtaja Arja Juvonen-Heikkilän kanssa ja kertoili hänelle muistojaan omilta vuosiltaan päiväkodin johtajana. Heillä löytyi monta yhteistä juttua ja tuttua. Myös Arja Juvonen-Heikkilä kiitti meitä lämpimästi lahjoituksesta ja myös yhteisestä mukavasta juttutuokiosta Mirjan kanssa.

Lämpimät kiitokset myös LC Helsinki/Kontulalle lahjoituksesta, jonka
saimme jakaa eteenpäin tuottamaan iloa. &\#128522; height="16" width="16" alt="&\#128522;" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7f/1/16/1f60a.png" style="border: 0px;"> 
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin