Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki -

Pakila

Iiris- Gaala Ritarihuoneella

Iiris- Gaala Ritarihuoneella ma 14.11.2011 klo 19- 22                        


Hyvä ystävä,


                Lions- kuntoutuspihahankkeen työryhmän jäsenenä minulla on ilo kertoa Sinulle Iiriksen päivän ohjelmallisesta iltagaalasta. Sen tuotto suunnataan Helsingissä sijaitsevan Näkövammaisten Keskusliiton Iiris-keskukseen rakenteilla olevan näkövammaisten lasten kuntoutuspihan hyväksi.  Juhlan tuottotavoitteena on noin10.000 euroa. Kuntoutuspihasta tulee monipuolinen ulkoilutila, josta eri puolilta Suomea saapuvat näkövammaiset lapset perheineen tulevat suuresti hyötymään opetellessaan arkielämälleen tuiki tärkeitä selviytymismekanismeja.


                 Illan luonne on juhlava, muttei jäykkä. Se on yksityinen tilaisuus, joka on avoin kaikille kutsun saaneille tahoille. Tarjolla on sielua lämmittävää ohjelmaa marraskuun kylmenevässä illassa ja tilaisuus nauttia ystävien seurasta nostalgisen upeassa ympäristössä. Ruokaisa illallinen viinien kera tarjotaan seisovasta buffet-pöydästä. Olen aivan varma, että nälkäisenä ei kenenkään tarvitse juhlista lähteä. Kutsukortin hinta on 65 € sisältäen ohjelman, ruoan ja kaikki juomat sekä vaatenaulakkomaksun.


                Poreilevan tervetuliaisjuoman jälkeen alkavat ensimmäiset sävelet ja laulut virittää tunnelmaa arjen kiireen ja rutiinien yläpuolelle. Tasokas, lämminhenkinen ohjelma seuraa toistaan antaen välillä pienten taukojen lomassa mahdollisuuden mukavalle jutustelulle omien seuralaisten kesken.


               Nimipäiväjuhlaani voit pukeutua niin juhlavasti kuin haluat olematta ylipukeutunut. Lions-kunniamerkit ja vastaavat odottavat usein käyttöä, nyt ne sopivat esille pantaviksi. Ainoan rajoitteen meille naisille asettaa vanhojen parkettien pinta - hyvin kapeat piikkikorkokengät on jätettävä kotiin.


                Ikivihreiden, chansoneiden ja kauniin ooppera/operettimusiikin lomassa saamme kuulla lisää kuntoutuspihan nykyvaiheesta sekä ajatuksia herättäviä mietteitä kotiin viemisiksi. Informaatiota jaetaan molemmilla kotimaisilla kielillä. Illan paras anti meille Leijonille on aivan varmasti osallistuminen näkövammaisten lasten hyvinvoinnin ja itsenäisen elämän edistämiseen oman Lions- hankkeen kautta.


              Ohjeet ilmoittautumisesta ja maksamisesta ovat kutsussa. Toivon näkeväni mahdollisimman monta Lionia Ritarihuoneella. Sinne mahtuu runsas 300 vierasta.  Huomioithan, että paikka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  


Vastaan mielelläni tiedusteluihin:  puh.  0400 533675.

 

                 Sydämellisesti tervetuloa,

                  Iris Elena Hjelm os. Blåfield

                 Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin