Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki -

Pakila

KUMMITYTTÖMME DAYANI SRI LANKASTA

 

Viime kauden loppupuolella selvisi että klubimme saa kummilapsen Sri Lankasta. Past president Markku Juopperin aikana ehdittiin suorittaa ensimmäinen koulumaksuerä, joka takasi kummityöllemme vuoden kouluopiskelun.

Nyt olemme saaneet enemmän tietoa kummikohteestamme. Hän on nimeltään Dayani Hansika Sandaruwan ja käy toista luokkaa Girikola Gemunu Junior School nimistä koulua. Dayanin perheessä on äiti ja neljä lasta. Isä menehtyi vuonna 2006. Dayanin harrastuksiin kuuluvat laulu ja tanssi, jotka sikäläisessä kulttuurissa on hyvin arvostettuja. Dayanin opiskelutavoitteena on jatkossa terveydenhoitoala.  

Kirjeessään Dayani toteaa, että vielä tässä vaiheessa hän joutuu turvautumaan englanninkielen opettajan apuun, mutta uskoo muutaman vuoden kuluttua pystyvänsä itse huolehtimaan kirjeenvaihdosta. Hän myös kiittää avustuksesta (120€) jonka klubimme maksaa ja jolla hän pystyy käymään koulua koko kuluvan lukuvuoden. Asiaa Sri Lankassa hoitaa sikäläinen Lions Club. Kirjeensä lopuksi Dayani toivottaa meille erittäin onnellista vuotta ja lupaa olla ahkera oppilas.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin