Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Nenäpäiväkeräys Pakilassa 29.10.2011

Pakinkylän lionsklubi järjesti nenäpäiväkeräyksen Torpparinmäen K-marketin edessä lauantaina 29.10. Kauniina syyspäivänä  klubilaiset päivystivät kahden tunnin vuoroissa kaupan oven edessä.

Puolenpäivän aikaan olivat keräysvuorossa Pekka Taskinen ja Uffe Stenbacka. Pekka Taskinen kertoi että leijonat toteuttavat keräystä nyt toisena vuonna peräkkäin ja että klubilaiset ovat innolla mukana keräystalkoissa. Kerääjät oli helppo tunnistaa jo matkan päästä punaisista nenistä ja huomioliiveistä.  Uffe Stenbacka kertoi että ihmiset näyttävät tuntevan nenänpäivän hyvin ja reilusti yli puolet kauppaan tulevista asiakkaista antoi lippaaseen rahaa joko sisään mennessä tai ulos tullessa, jotkut jopa sekä mennessä että tullessa.

Kaupassa asioinut torpparinmäkeläinen Hannele Ikonen kertoi olevansa mielellään tukemassa hyvää asiaa, kehitysmaiden lasten  avustamista. Hän uskoi että nenäpäivän saama suuri julkisuus on omiaan lisäämään keräyksen tuottoa. Hän piti tärkeänä sitä että tässä keräyksessä kaikki varat menevät lyhentämättöminä avustuskohteeseen.

Olli Aulio


Kuvassa Hannele Ikonen laittaa avustusta Uffe Stenbackan lippaaseen
Kuva: Olli Aulio

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin