Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Ystävänpäiväkonsertti Hyvän Paimenen kirkossa 14.2.2012

Perinteinen ystävänpäivän konsertti keräsi Pakilan kirkon täyteen kuulijoita. Konsertti oli 10-vuotisjuhlakonsertti. Pakinkylän leijonien presidentin Jorma Kuoppalan tervetulijaissanojen jälkeen esiintyi aluksi Pakilan musiikkiopiston 8 henkinen salonkiorkesteri Mika Seppäsen johdolla. He esittivät mm ryhmän iloisia eläinkuvia pianolle ja orkesterille. Erityisen viehättäviä olivat tosi nuoret solistit. Heidän esittämiään kappaleita olivat: Salaperäinen sammakko solistina Frida, Pullea pöllö solistina Irene, Hilpeä hiiri solistina Emmi, Pilkullinen perhonen solistina Laura, Ahkera ampiainen solistina Eemeli, Pirteä poro solistina Ronja, Villi varsa solistina Maija ja Kiehuva kukko solistina Verneri. Konsertin ensi osa päättyi salonkiorkesterin esittämään "Kun loistava juhla" operetista Mustalaisruhtinatar. Kun solistit ja salonkiorkesteri oli juhlallisesti kukitettu siirryttiin kahvitauon jölkeen konsertin toiseen osaan.
 Toinen osa koostui Hannu Bisterin trion säestämäanä operettisävelmistä. Tällä jaksolla esiintyivät vuoronperään laulutaiteilijat Heli-Maria Suomi, Hannele Soljander-Halme, Hannu Holma ja Treo Harjunniemi. Ohjelmassa oli lauluja opereteista Iloinen leski, Mustalaisruhtinatar, Viktoria ja hänen husaarinsa ja Valkoinen hevonen. Musiikkinautinnon täydensivät solistien, operettien aikaan vievät ,puvut. Kokonaisuutena "Muistathan kai" konsertti oli onnistunut ja siinä oli yhdistettynä jälleen kerraan alueen lasten hienot esitykset ja korkeatasoisten taiteilijoiden esiintymiset.
 Pakinkylan lionsklubi oli halunnut tarjota alueella sijaitsevan Helander-kodin vanhoille asukkaille konserttinautinnon. Niinpä leijonat olivat kuljettaneet konserttipaikalle ja sieltä takaisin joukon Helander-kodin asukkaita.
Konsertissa oli kuulijoina joukko Suomen lionsliikkeen näkyviä hahmoja mm mahdolliseti tuleva kansainvälinen presidentti, useita entisiä kansainvälisiä johtajia , piirikuvernöörejä ym.
 Konsertin olivat järjestäneet lionsklubit Aurora ja pakinkylä yhdessä Pakilan musiikkiopiston ja Pakilan seurakunnan kanssa.

Olli Aulio

Kuvat on ottanut Larri Larne

Kuva ylhäällä: Pakilan musiikkiopiston salonkiorkesteri. Edessä kukitetut "Iloisia eläinkuvia" esittäneet nuoret solistit.

Kuva keskellä: Bisterin trio ja  operettisävelmiä esittäneet taiteilijat vasemmalta Tero Harjuniemi, Hannu Holma, Hannele Soljander Halme ja Heidi-Maria Suomi

Kuva alhaalla: Pakilan kirkko oli ääriään myöten täynnä ystävänpäivän konsertissa.

Kuvat: Larri Larne

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin