Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Kuusenkaatajaiset

Kuusitoimikunta oli varsin tyytyväinen viime joulun kuusikauppaan, joka onnistui koko klubi yhteisin ponnistuksin.  Niin yrityskuusten kuin alueemme kolmen myyntipisteen kuusikauppa kävi hyvin, ja kokonaismyyntimme saavutti uuden ennätyksen.  Jos veljet ovat olleet tyytyväisiä kuusiaktiviteettiin, niin yhteistyökumppanimme Kaskipartion edustajien aktiivisuutta ja myyntityötä on myös kiittäminen.  Kaskipartiolaisia oli myymässä eräässä myyntipisteessä jokaisella myyntivuorolla.  Aivan särötön toimikunnan tyytyväisyys ei kuitenkaan ollut, kun keskusteltiin kuusien laadusta.  Laatuun olimme itse ja myös asiakkaamme ovat olleet pääsosin tyytyväisiä, mutta saimme myös palautetta  heikosta laadusta ja saatoimmme  myös omin silmin todeta, että joistain kuusista varisi runsaasti neulasia heti sisälle tuotaessa.  Paljolti laatuun liittyy sekin, että myymättömiä kuusia jäi jäljelle melko runsaasti.  Toimikunta halusikin evästää seuraavan kauden toimikuntaa kiinnittämään edelleen huomiota kuusien hankintaan ja siinä erityisesti kuusien laadun varmistamiseen, kun asioista sovitaan toimittajien kanssa.
Keskusteltiin myös avainhenkilötehtävistä ja -rooleista, joita selvästi on eniten Matilla ja Sepolla ja toivottiin, että heidän kuormaansa voitaisiin helpottaa jakamalla sitä muille. Todettiin myös, että arviomme myyntipisteiden kuusikaupan keskittymisestä ja sen mukaisesta resurssoinnista joulua edeltävään viikonloppuun oli ollut oikea.  Vastaavalla tavalla ennakoimalla on syytä päättää myös ensi joulunalusajan myyntiajat, jotta ne osuisivat mahdollisimman oikeille ja vilkkaille päiville. 
Asioita yhteenvetäessään Seppo totesi kahden asian olevan olennaisia elämässä. Toinen niistä on palvelu tai nykyaikaisemmin asiakaspalvelu, jonka me kohtaamme konkreettisena kuusiaktiviteetissa ja jonka meritys tuntuu syvenevän kerta kerralta. Sepon ajatuksiin on helppo yhtyä, sillä kuusiaktiviteettimme menestyksen jatkumisen turvaa ja meille samalla tyydytystä tuottaa juuri hyvä asiakaspalvelumme. Siitä pidetään kiinni.

Terveisin  Pentti
Kuusivastaava 2012

Kuva: Larri Larne              

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin