Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Mörkö oli suurmenestys

Klubimme yhdessä Pakilan musiikkiopiston, seurakunnan ja Auroran toteuttama Mörköooppera osoittautui menestykseksi.  Sen hyväksi klubilaiset ja labyt tekivät pitkälti toistatuhatta työtuntia. Sen lisäksi produktion ohjaaja, musiikin sovittaja ja koreografian suunnittelija, puvustuksen suunnittelija ja osin valmistaja Hannele Soljander-Halme teki yli 400 työtuntia.
  Seitsemän ladya ompeli esiintyjille puvut. Hahmoina oli mm eläimiä, torimyyjiä, sieniä, maahisia, tirriäiskuningattaria, tirriäisiä,hiirivanhemmat ja hiirilapset, lehmät. Lavastuksen ja tarpeiston tekemisessä oli mukana 14 klubilaista ja ladyä. Lavasteita tehtiin Paloheinän koulun veistoluokassa neljänä yli puolenpäivän rupeamana. Veljet ja ladyt olivat mukana kirkolla harjoituksissa kolmena aamupäivänä helmikuun alussa.
  Oopperaa esitettiin neljä kertaa . Kenraaliharjoitus oli 9.2.2013 siinä oli yleisönä Paloheinän koulu ja esiintyjien vanhempia väkeä oli kirkossa 538 henkeä. Päiväkodeille ja muille koululaisille oli kaksi esitystä 12.2 ja 13.2. Kummassakin esityksessä oli mukana vajaat 500 lasta ja aikuista. Varsinainen ystävänpäivän esitys keräsi kirkkoon 569 ihmistä.
  Ooperan esitykset sujuivat kaikki hienosti , kaikki sujui kuin tanssi ja yleisö oli ihastunut. Varsinaisen esityksen väliajalla klubimme ladyt ja Auroran jäsenet tarjosivat yleisölle kakkukahvit.
  Oopperan varsinaisissa esityksissä oli mukana yhteensä  2000 ihmistä.

Olli

Kuvat: Antti Tuomikoski

Kuvassa ylhäällä: Mörkö ei päässyt presidentinlinnaan, muttta presidentti vilkutti yleisölle

Kuvassa keskellä: Mörkö ei saanut kauppatorilta kaloja kun sillä ei ollut rahaa

Kuvassa alhaalla: Esiintyjät ja avustaneet leijonat loppukumarruksessa

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin