Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Aimo on poissa

 

Kesken Corona karanteenien saimme kuulla, että perustajaveljemme Aimo Jooseppi Seistola on siirtynyt ajasta ikuisuuteen 18.4.2020.

 

 Aimo kuoli pitkäaikaisen sairauden murtamana ja otamme kaikki osaa lähiomaisten suruun. 

 

Aimo oli klubimme vanhin jäsen ja tapasimme hänet viimeisen kerran In Corpore Aimon täyttäessään 90 vuotta. 13.12.2018. Muistamme vielä, miten eloisa ja nuorekkaalta tuntuva 90 vuotias hän oli sairauksistaan riippumatta.

 

Kun klubimme perustettiin 1980 Aimo valittiin ensimmäiseen klubihallitukseen tail twisteriksi eli ”hupimestariksi”. Vaikka virka kesti vain runsaan vuoden, toimi Aimo koko ikänsä tunnelman kohottajana, jos klubikokouksessa sattui ongelmatilanne. Hän oli aina valmis erilaisiin tehtäviin klubissamme, oli esimerkiksi itseoikeutettu kuuluttaja yleisötilaisuuksissamme.

 

 Hän vierasti leijonan uraputkea ja kuului piirihallitukseen vain kerran,, kun olin piirikuvernöörikaudellani pyytänyt hänet juhlatoimikunnan puheenjohtajaksi. Aimo veti ansiokkaasti sekä piirin vuosikokouksen järjestelytehtävät että kokouksen iltajuhlan organisoinnin. 

 

Klubimme hyvän ruuan ystävät perustivat Aimon johdolla 90-luvulla tiimin nimeltä ”Herkuttelevat Herrat”. Aimon osallistuminen viimeisen kerran herkutteluun tapahtui kymmenes helmikuuta, jolloin tiimi kokoontui Seistolalla illallisen merkeissä. 

 

Aimo on nyt lopullisesti poissa, mutta hänen vaikutuksensa klubin sisäiseen henkeen ja palvelutyöhön näkyy vielä vuosikausia. Klubimme tarvitsee jatkossakin Amin tapaisia ihmisläheisiä ja vireitä veljiä.


Ossi Eloholma
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin