Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Pakinkylään uusi Leijona, Topi V

Helmikuun klubikokouksessa otettiin jäseneksi  uutta lupauskaavaa käyttäen Topi Vesteri. Kuvassa kummi Reino Tikkanen kiinnittää leijonamerkkiä Topin takkiin.

Klubiesitelmän piti akatemiatutkija psykologian dosentti Teppo Särkämö. Esitys oli musiikkia ikääntyville aivoille. mitä uusin aivotutkimus kertoo musiikin terveys- ja kuntoutusvaikutuksista.

Ladyt osallistuivat kokouksen alkuun ja pitivät sen jälkeen oman kokouksensa. Lohkon puheenjohtaja ja klubimme lady Marja-Leena Turunen kertoi lähinnä piirin koulutustarjonnasta.

Toimikunnista oli esillä kuusiaktiviteetin erinomainen rahallinen lopputulos, tulevan ystävänpäiväkonsertin järjestelyt, sekä äitienpäivätapahtuman eteneminen. Klubilaisia muistutettiin tulevasta vierailusta ilmailumuseossa 26.2.2019, matkasta Tarttoon 12-15.4.2019 sekä laskiaistiistain jälkeisenä keskiviikkona tapahtuvasta makkaranpaistosta Kustaakartannossa.

Tulevasta Charterjuhlasta  Tuomarinkylässä muistutettiin sekä perheiden tarpeesta nuorisovaihtoa varten, sekä nuorisoleirin tulevasta vierailusta Kaskealaan.

Kokouksen päätyttyä  ladyt liityivät mukaan ja Aarne piti mielenkiintoisen esitelmän Lionstaloon liittyvistä asioista ja sen vaiheissa käydyista kokouksista ja kirjeenvaihdosta. Esitelmää seurasi vilkas keskustelu.
Lohkon puheenjohtaja Marja-Leena TurunenAkatemiatutkija psykologian dosentti Teppo Särkämö


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin