Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Toivolan koulun auditoriossa huhtikuun klubikokous

Torstaina 12.4.2018 pidettiin klubin kokous Toivolan koululla. Läsnä oli 24 jäsentä. Vieraina oli kaksi Mäntsälän Mamsellit klubin edustajaa. He kertoivat  että heidän klubisa on 25 hengen naisklubi joka on perustettu v 20011. He toivat leivät tuliaisina kaikille kokousosanottajille..

Kokouksessa oli paljon asiaa. Hyväksyttiin tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin klubin hallitus ja toiminnantarkastajat.
Päätettiin pienin muutoksin Villen esittelemästä avustustenjaosta. Keskustelua herätti tulossa oleva LCIF:n maailmanlaajuinen rahankeräys, josta oli  käytettävissä kovin vähän tietoa.

Toimikuntien aktiviteeti olivat runsaasti esillä. Äitienpäivätempaus on tulossa  vanhalla paikalla ja sinne pertsa toivoi runsaasti avustajia. Klubin Pärnun matkalle on lähdössä parikymmentä matkaajaa omilla autoilla. Toivolan lasten kanssa on tulossa petankki ottelu. Siellä on kuulemma palloja vapaana. Esko muistutti Kustaankartanon suunnistuksesta, jonne rastiväkeä kaivataan. Pakilan Pakinoista saatiin lopputilitys. Make kutsui väkeä runsaasti kevätjuhlaan Pakin talolle. Kevätjuhla toteutetaan urheiluhengessä.

Kuusenmyynti sai aikaan vilkkaan keskustelun kun homman vetäjän löytäminen oli ongelmallista. Pertsa lupasi hoitaa sen (vetäjän homman) ensi vuonna mutta tuleva kausi on yhä auki. Päätettiin että seuraavassa kokouksessa on ratkaistava vetäjä uhalla että ns yritsmyynti on pahoissa vaikeuksissa.


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin