Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Kansainvälinen vuosikokous Montrealissa 23-28.6.2022

Tällä kertaa salmiakkikossu Suomesta oli lakritsikossuKohta kautensa aloittava kv. presidentti Brian Sheehan kävi talvella kuusiaktiviteetissamme. Muistathan?Win-Kun- am ja Yung-Yul Choi entisinä kv. presidentteinä muistivat minut valotaideteosta yhdessä katsoessammeAP Singh on  juuri tulossa 3. varapresidentiksi.Kokoussalina Montreal Canadiensin kotihalliValittavaa oli vähän, mutta ehdotettuun jäsenmaksukorotukseen pystyi ottamaan kantaaMarssi halki kaupungin alkaa kohtaLiiton puheenjohtajan ja tulevien kuvernöörien kouluttajan Sanna Mustosen kanssa on ilo tehdä yhteistyötäCovid-epidemian jälkeen me pohjoismaalaiset olemme lähteneet varovaisesti liikkeelle. Suomalaisia on täällä kaikkiaan yhteensä vain 23, tulevat piirikuvernöörit puolisoineen mukaan laskettuina. N-piiristä ei taida olla mukana lisäkseni kuin tuleva piirikuvernööri Kjell Wikström, jonka kanssa kannoimme paraatissa uljaasti lippuja.

Yhteispohjoismaisen getttogether-illan olemme jo viettäneet, perinteinen paraatimarssi oli onneksi alle 30 asteen helteessä, siitä muutama kuva. 

Vuosikokouken ensimmäinen seminaaripäivä oli tunteikas tapahtuma. Ei tarvinnut miettiä, miksi olen ollut ja olen edelleen Lion. Paikkana kuuluisa jäähalli. Myös klubin minulle suoman äänestysoikeuden käytin.

Virallisia kokousedustajia oli kaikkiaan 2341. Kampanja100 saavutti tavoitteensa saldon ollessa viimeisenä kokouspäivänä jo 324 miljoonaa!

Aarne KiviojaSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin