Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Klubin pikkujoulut onnistuivat hyvin

Perjantaina 9.12 pidettiin klubin pikkujoulut VPK:n talolla.  Paikalla oli 40 klubilaista ja ladya. Juhlat oli hyvin järjestetty ja ne onnistuivat hyvin.

Sisääntullessa jokainen sai Uffen perinteisellä menetelmällä valmistettua glögiä, joka jo osaltaan viritti juhlatunnelmaan.
Valkokankaalla aluksi pyöri Larrin kokoelmista kuvia klubin huippuhetkistä.

Perinteisten jokainen tuo pikku lahjan sijaan oli arpoja joilla oli kunnon palkinnot. : oli Pertsan kalapaketti. historiallinen abloy lukko, Marskin ryyppy pullo ja Iittalan vanha esine sekä titysti perinteiset Kultanäpin lahajkortit.Arvonta suoritettiin pyörivällä arpomiskoneella.

Sitten Mikko baarimikko avasi baarin, josta sai luotolla ostaa viinejä rajoittamattoman määrän.
Ruokailun oli järjestänyt Kahvila Helmi ja pöydässä oli monenlaista herkkua. Kinkku oli korvattu karjalanpaistilla mutta muten oli monenlaista perinteistä purtavaa ja päälle torttu kahvit.

Paikkakunnan taikuri Mika Värtö huijasi meitä lukuisia kertoja. Eikä selvinnyt miten hän temppunsa teki.

Joulupukki Korvatunturilta kävi ja kiitteli klubia siitä, että olimme järjestäneet lunta poroja varten. Pukki myös suoritti lahjojen arvonnan. Kaikki kiltit leijonat eivät tällä kertaa saaneet lahjoja.Raimo Alanen jolla oli ollut syyskuussa 90v synttäri muisteli klubin perustamista ja alkuaikoja. Muistelun lopuksi tarjosi kaikille kuohuviinit.
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin