Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Lions kauden 2022 - 2023 avaus 30.8.

N-piirin kauden avaus pidettiin 30.8.2022 Iris-keskuksessa

Lähes täysi auditoriollinen LIONS-Piiri 107-N:n edustajia oli kokoontunut piirikuvernööri Kjell Wikströmin (LC Sibbo Sipoo) johdolla piirin kauden avaukseen Iris-keskukseen.

LC Helsinki / Pakinkylä oli vahvasti edustettuna kuuden veljen (15,4% klubimme jäsenistä) voimin. Varapiirikuvernööri Pekka Taskinen ja piirin koulutusjohtaja Lasse Halme sekä aiempi piirikuvernööri Make Vesikallio piirin virkailijoina sekä sihteerille Pertti Rekonen, jäsenjohtaja Lasse Halme sekä allekirjoittanut klubimme virkailijoina. Myös Pekka Turunen osallistui kauden avaukseen.

Kuulimme aivan erinomaisen valaisevan esityksen kauden teemasta Lasten syövästä sekä saimme tietoa Strategia 2030:n valmistelusta. Lokakuun klubikokouksessa käymme aiheesta keskustelua piirin strategiaryhmässä mukana olevan Make Vesikallion sparratessa keskusteluamme.

Klubeissa käytävän arvokeskustelun lisäksi aiheesta on tulossa syksyn kuluessa myös jäsenkysely.

Näen tilaisuutemne profiloitua selkeillä strategisilla tavoitteillamme, jotka pohjaavat arvopohjaamme ja toimintamme aitoon vaikuttavuuteen. Näitä asioita voi jatkuvasti skarpata ja parantaa.

Olemme jo nyt selkeästi johtava nuorison harrastusten tukija ja hyväntekeväisyystoimija alueellamme ja vaikuttavuudeltamme maan kärkeä Lions-klubien joukossa. Pyritään pitämään paikkamme aktiivisesti yhdessä tekemällä.

Alkava kausi mahdollistaa myös enemmän yhdessäoloa. Ensimmäinen tilaisuus tähän on syyskuun klubikokouksessamme Kaskipartion majalla Siuntiossa. Tänne ovat myös avecit tervetulleita. Lähtö VPK:lta 15.9. klo 15 Toreniuksen bussilla. Olethan ilmoittautunut!

Hyvä tilaisuus yhdessä tekemiseen on Vuorenhaltioiden Pakilan Partiomajan lattiaremontti. Rekosen Pertsan kokoamaan talkooporukkaan mahtuu vielä!


Topi Vesteri
LC Helsinki / Pakinkylä
Presidentti 2022-23

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin