Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pihlajamäki

Toiminta

Varainkeräys

Klubin tärkein varainhankitatapahtuma on toukokuun toiseksi viimeisenä lauantaina klubin järjestämä Pihlajamarkkinat -nimisen tapahtuma. Historiansa aikana klubi on kerännyt varoja avustuskohteisiinsa erilaisilla tempauksialla ja julkaisemalla Pihlajamäki seuran kanssa Pihlajalehti -nimistä ilmaisjakelulehteä.
Klubi on ollut myös Kirkon virsiviikon aikana järjestämässä konsertteja, joiden  toteutuksessa on ollut vahvasti mukana
Pihlajanmarjat -kuoro.

Avustuskohteet

Vuonna 1964 perustetun LC Helsinki-Pihlajamäen ensimmäinen avustuskohde oli nauhurin lahjoittaminen sokealle 13-vuotiaalle pojalle, Rauli Leppijärvelle, perustamisjuhlan yhteydessä kerätyillä varoilla. Näkövammaistyö on pysynyt klubin toiminnassa varsin keskeisenä.   Annansilmä-arvat ja kuurosokeiden Tuntosarvi-lehti sekä Sight First-toiminta ovat tuttuja klubille.
Merkittävin avustuksen kohde on alueen nuoriso.  Yhteistyökumppanina tässä ovat alueen koulut. Opettajat osallistuvat Lions Quest koulutukseen,  oppilaita kannustetaan stipendein ja avustuksin. Tuemme alueella nuoritoimintaa harjoittavia yhteisöjä.

Klubilla on kummityttö Sri Lankassa.

Kampanjat

Klubi on osallistunut kaikkiin kotimaisiin (Punainen Sulka) ja kansainvälisiin kampanjoihin (Sight First)Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin