Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pohjois-Haaga

Tervetuloa Seurasaaren joulupolulle

SEURASAAREN JOULUPOLKU JOHDATTAA SADUN MAAILMAAN JA ILOISEEN JOULUTUNNELMAAN SUNNUNTAINA 13.12. KLO 12.00 -17.00


Seurasaaren Joulupolku on Joulupolku ry:n lapsiperheille järjestämä ilmaistapahtuma, joka tarjoaa jo 20. kertaa kävijöilleen kurkistuksia satuun ja vanhanajan joulunviettoon. Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoisvoimin ja sen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio.

 

Seurasaaren puusillan takaa avautuu joulun perinteitä kunnioittava fantasiamaailma. Saari koristellaan jouluun kuusiköynnöksin, olkikoristein sekä lyhdyin, ja polun varren puiden ympärille kiedotut värikkäät kaulaliinat ohjaavat kulkijoita oikealle reitille. Illan hämyssä kuljetaan  kaunista kynttiläpolkua ja rakovalkeat tervehtivät polulla kulkijaa.

 

Joulupolulle rakennetaan noin kolmekymmentä tapahtumarastia, joissa nähdään muun muassa joulukuvaelma, lauletaan joululauluja ja leikitään vanhanajan leikkejä sekä kierretään tonttujen taitorataa. Polun varrelta löytyy joulupukki muoreineen sekä metsäneläimiä jakamassa lapsille piparkakkuja. Tikkupullaakin on mahdollisuus itse paistaa. Tapahtumaan tuo tervehdyksensä myös tuore Lucia-neito.

 

MITEN VARUSTAUTUA JOULUPOLULLE

Seurasaaren sillan kupeessa joulukuuset odottavat lasten itse tekemiä joulukoristeita. Antin talon Illan hämärtäessä on taskulampun valossa mukava tarkastella joulupolun tarjoamia yllätyksiä tai sytyttää oma kynttilä Joulurauhanpuistoon. Kaffeliiterissä lapsille tarjotaan joulupuuroa, jota varten kannattaa ottaa mukaan lautanen ja lusikka.

 

LC Helsinki Pohjois-Haagan leijonat vastaavat sillan koristelusta, talkooväen muonituksesta, kynttiläpolusta ja rakovalkeista sekä myyvät tapahtumapaikalla makkaraa. Keskuspuiston leijonat vastaavat joulupolun postikonttorista, kasvomaalauksesta, tikkupullista ja myyvät glögiä.  Pro Cultura on tehnyt mietelauseita jaettavaksi. Lisäksi avoinna ovat Seurasaaren kioskit ja ravintola. 

 

Lisätietoja www.joulupolku.netSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin