Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pohjois-Haaga

Iloa ja tunnelmaa veteraanien illassa

Oulunkylän kuntoutussairaalan asukkaat ilahtuivat silminnähden lasten esityksistä.


Kummiklubimme LC Keskuspuiston leijonat olivat järjestäneet perinteisen glögi- ja virkistystilaisuuden Oulunkylän kuntoutussairaalassa.  Pohjois-Haagan leijonat oli kutsuttu auttamaan osastoilta huonokuntoisia veteraaneja ja vanhuksia esiintymistilaan, jotta kaikki halukkaat pääsisivät paikalle. Tila täyttyikin ilahtuneista kuulijoista.

 

Oulunkylässä oli paikalla ennätysmäärä yleisöä, kun Veeran lapsikuoro aloitti musisointinsa. Eikä esitys ollutkaan perinteinen, vaan lapset hajautuivat pyörä- ja nojatuolien keskelle ja laulun myötä läpsyttivät käsiään vanhusten käsiä vasten. Kuuluipa yleisön joukosta lauluun yhtymistäkin.

 

Hetkeä aiemmin, päivällisen jälkeen, Keskuspuiston ja Pohjois-Haagan leijonat suuntasivat osastoille ja hakivat halukkaat juhlapaikalle glögiä ja kakkuja nauttimaan. Ja kuulumisia vaihtamaan.

Pienimpien esiintyjien joukkoon liittyi vähitellen vähän vanhempiakin ja lopulta aikuisryhmä Kiehinä matkalauluillaan. Parituntinen lämminhenkinen tuokio päätettiin yhteislauluun ’”Joulupuu on rakennettu”. Oli aika saattaa asukkaat takaisin osastoille.

 

Seuraavaa tapaamista taidetaan odottaa jo, puolin ja toisin.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin