Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pohjois-Haaga

Itsenäisyyspäivän kirkkojuhla 2012

Itsenäisyyspäivän kirkkojuhlan perinne Hakavuoren kirkolla on jatkunut jo 49. vuoden ajan. Juhla oli koonnut Haagalaisia kuulemaan maamme tunnetuimpien säveltäjien teoksia.

 

Lippujen saavuttua Lippulaulun tahdissa Matias Puosi aloitti konsertin soittamalla Merikannon ja Sibeliuksen sävellyksiä. Elina Wanne jatkoi konserttia upealla sopraanollaan Sibeliuksen ja Kilpisen sävelin Matias Pousin säestyksellä. 

 

Lionsien n-piirin varapiirikuvernööri Heikki Saarinen avasi puheessaan mm. leijonatoiminnan periaatteita, joissa tapahtumien tuotot menevät täysimääräisinä avustuskohteisiin. Kohteina ovat lapset, nuorat, vanhukset ja muut apua tarvitsevat niin kotimaassa kuin kansainvälisissäkin kohteissa koko maailmanlaajuisen järjestömme avustamina. Osa tapahtumista on puhtaita palveluaktiviteetteja, joissa ei kerätä rahaa avustustoimintaan. Tällaisena toimivat esimerkiksi talkoot. Heikki Saarinen  lukeutuu klubimme omaan kasvatustoimintaan. Myös vuosittainen konserttimmekin on palveluaktiviteetti Haagan asukkaille.

 

Lost Boyz -kvartetin äänet sointuivat upeasti yhteen Paciuksen, Sibeliuksen ja Merikannon sävelien tahdissa. Jorma Falckin upea baritoni täydensi konsertin taiteellisen osuuden kanttori Hanna Aution säestyksellä. Kuulimme vielä Elina Wannen ja Jorma Falckin laulavan yhdessä Oskar Merikannon Soipa Kieli. Konsertti huipentui Jorma Falckin laulamaan Kalervo Hämäläisen Veteraanin iltahuutoon. 


Konsertin jälkeen oli tarjolla ladyjemme järjetämät juhlakahvit.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin