Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pohjois-Haaga

Leijonilla kiireinen toukokuu

Pohjois-Haagan leijonilla toukokuu oli tapahtumien suhteen vuoden kiireisintä aikaa.

 

Projektimme aurinkokeitinten viemiseksi Afrikkaan aloitti toukokuun projektiryhmän kokouksilla. Pohjoismaisena projektina meiltä odotetaan projektisuunnitelmaa toteutuksesta. Projektissa oman klubimme lisäksi tarvitaan myös Kenian leijonia toteuttamassa toimintoja Afrikan päässä, joten koordinointi ja jakelupään ohjeistaminen ja motivointi on keskeisessä osassa projektin toteutuksessa. Koska aurinkokeittimet muuttavat kylien toimintatapoja, on ajatuksen myyminen kyliin onnistumisen edellytys.

 

Kokoontumispaikkamme muuttuminen Valkealle talolle Haagaan tuo meidät lähemmäksi omaa kotipesää. Samalla toteutimme Valkean talon toiveen maalata pihalla olevat lasten leikkipaikan telineet. Vanhat maalit hiottiin ja telineet maalattiin kahteen kertaan. Nyt niiden pitäisi taas kestää useamman vuoden kovaa käyttöä.

Pohjois-Haaga –päivänä olimme perinteiseen tapaan leikkikentällä grillaamassa makkaroita ja paistamassa lettuja kahvin kyytipojaksi. Pieni sade karsi väkeä tapahtuman alussa, mutta päivän seljettyä tasainen virta löysi tiensä leikkipuistoon. Monen muun järjestön ohessa kerroimme myös toiminnastamme. Harmi, että sää ei ollut parhaimmillaan aurinkokeittimen esittelyyn tosi toimissa.

 

Kesäkuun lopuksi olimme myös Pitäjänmäellä Kotikallion palvelukeskuksessa Senioritonni – tapahtumassa grillaamassa ja myymässä kukkia. Jumpan ja muun ohjelman lisäksi parhaiten jaksavat seniorit kiersivät ohjatun kilometrin lenkin.

 

Pohjois-Haagan leijonat toivottavat hyvää kesää kaikille haagalaisille!

 

Tavataan taas syksyllä uusissa tapahtumissa!

 

Teksti Hannu Kuitunen

Kuva Heikki TorkkelSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin