Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pohjois-Haaga

Palvelumme kohteet

Palvelumme kohteina ovat Pohjois-Haagan alueella toimivat yhteisöt kuten Pohjois-Haagan leikkikenttä, Marjatta-koulu, Pohjois-Haagan ala-aste, Pohjois-Haagan yhteiskoulu, Leevi-koti ja uusimpana Pääkaupunkiseudun turvakodit.. 

 

Järjestämme Huopalahden kirkossa vuosittain itsenäisyyspäivänä kirkkokonsertin.

 

Osallistumme myös yhdessä Lions piiri 107-N:n, Suomen Lions-liiton ja kansainvälisen Lions-liiton kanssa yhteisiin hankkeisiin. Näitä ovat esimerkiksi näköleikkauksien rahoittaminen kehitysmaissa ja vuoden 2008 aikana Kiinan maanjäristysalueille toimitetut avustustarvikkeet. Olemme myös mukana tukemassa Haitin maanjäristyksen, Pakistanin tulvien ja Japanin maanjäristyksen avustustoimintaa. Tällaisiin suuriin operaatioihin pystymme vain kansaivälisen Lions-liiton kautta toimien.

 

Aurinkokeitinten vieminen Keniaan oli 1990-luvulla klubimme ohjelmassa. Olemme viimeisen 3 vuoden aikana olleet lionsien pohjoismaisen aurinkokeitinprojektin työrukkasena. Projektissa on Keniaan viety 1500 aurinkokeitintä ja koulutettu kyläläiset käyttämään niitä. Projekti jatkuu klubimme omana projektina saamamme lahjoituksen turvin. Otamme lahjoituksia vastaaan rahoittaaksemme projektin jatkumista Keniassa. Lisää tietoa löydät Aurinkokeitin - Solar Coocer - sivultamme.

 

Olemme myös mukana piirin muiden klubien kanssa rakentamassa näkövammaisten opetuspihaa Näkävammaisten toimintakeskus Iirikseen Helsingin Itäkeskukseen.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin