Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki

Pro Cultura

Liity joukkoomme!

K I I N N O S T U I T K O   L I O N S - T  O I M I N N A S T A ?


O T A   Y H T E Y T T Ä   -   T U L E   T U T U S T U M A A N !


 

Klubin jäseneksi voidaan valita käytökseltään ja elämäntavaltaan moitteettomaksi tunnettu täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Kukaan ei saa olla samanaikaisesti useamman kuin yhden Iionsklubin jäsen kunniajäsenyyttä tai liitännäisjäsenyyttä lukuun ottamatta.

 

Jäsen voi olla 

a) toimiva jäsen, 
b) ulkojäsen, 
c) kunniajäsen, 
d) etuoikeutettu jäsen, 
e) ainaisjäsen, 
f) liitännäisjäsen tai 

g) tukijäsen.

 

 

Toimivalla jäsenellä on puhe- ja äänioikeus klubin kokouksissa, velvollisuus olla läsnä klubin järjestämissä kokouksissa, osallistua aktiviteetteihin ja muuhun klubitoimintaan, mahdollisuus hakea mitä tahansa tämän järjestön, piirin tai Iionsklubin virkaa, johon hän täyttää muut vaatimukset, sekä oikeus äänestää kaikissa asioissa sekä liittymismaksu- ja jäsenmaksuvelvollisuus.

 

                                                        .Helmikuun 2019 klubikokouksessa otettiin vastaan uusi jäsen, Raija.                                                                        Anja toivotti hänet tervetulleeksi asianmukaisin toimenpitein.

 

 

 

                                                        

 

                                                        Uusi jäsen Irmeli sai asinmukaiset merkit ja symbolit

                                                        Anjalta kokouksessa 20.11.2018. Kummina toinen Irmeli

18.3.2016 klubitapaamisessa oli taas aihetta kohottaa maljoja. Vasemmalta presidentti Arja Karhunen, uusin jäsenemme Oivi Heinonen ja kummi Seija VeijonenToimintakaudella 2015-2016 joukkomme on kasvanut neljällä uudella jäsenellä.Kuvassa vasemmalta uudet jäsenet Marita, Tarja ja Marja, kummit Pinja ja Seija sekä kaikkein uusin jäsenemme Oivi LionsN-piirin uusien jäsenten perehdyttämistilaisuudessa 17.3.2016Sivu on päivitetty 22.2.2019Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin