Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Ajankohtaista


Lions Club Helsinki / Revonsalmi
Vastuuta kantaen saaremme parhaaksi.

Klubi turvaamassa lasten koulutietä

Olimme turvaamassa lasten koulutietä keskiviikkona 11.8. ja torstaina 12.8. Kruunuvuoren, Laajasalon, Poikkilaakson ja Tahvolahden kouluilla 7 veljen ja kahden leidin voimin.


Lue lisää


SATAKOLKYT - 130 km puhdasta liikkumisen iloa - Rantojen siivous

Lions Club Revonsalmen kuusi leijonaa ja leidi keräsivät maanantaina 7.6. SATAKOLKYT - 130 km puhdasta liikkumisen iloa - hankkeen merkeissä roskia Sarvaston venesataman ja Aittasaaren väliseltä ranta-alueelta.


Lue lisää


Lahjoitus päiväkodeille

Lions Club Helsinki/Revonsalmi antoi Laajasalon ja Santahaminan alueen päiväkodeille Sinellin lahjakortit käytettäväksi askartelutarvikkeiden hankintaan.


Lue lisää


Toimimme näkemisen puolesta

N-piiri on vajaat 20 vuotta tukenut Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevan näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksen toimintaa hankinnoilla ja talkootyöllä. Tänä vuonna rakensimme myös aistipolun lasten iloksi.


Lue lisää


Suuri kevättempaus 7.3.2021 peruttu

Hyvät kevättempauksemme asiakkaat!

 

Olette nauttineet Revonsalmen leijonien kevättempauksesta yli 40 vuotta. Koronapandemiarajoitusten vuoksi joudumme perumaan sunnuntaille 7.3.2021 suunnitellun tempauksen. Pahoittelemme kovasti sitä.


Lue lisää


Klubimme puolisot muistivat joulutervehdyksellä Sofian asukkaita 

Nyt jo kolmatta kertaa ladyt lahjoittavat Fazerin sinisen suklaalevyn joulutervehdyksen kera jokaiselle palvelukoti Sofian asukkaalle.


Lue lisää


Joulupaketit jakoon tänäkin vuonna

Klubimme vei tänäkin jouluna 10 elintarvikepakettia diakonien osoittamille perheille. Edellisen vuoden tapaan kauppakeskus Saaren K-kauppias Teppo Ojala osallistui tapahtumaan lahjoituksellaan.  

 

Joulumieltä kohotti melkoisesti myös tuntematon lahjoittaja.


Lue lisää


Klubimme presidentin itsenäisyyspäivän tervehdys

Koronapandemian vuoksi klubimme kokoontumiset ja yleisötilaisuudet ovat jääneet pitämättä keväästä asti. Niin kävi myös itsenäisyyspäivän lipunnostolle. Lippu toki nousi Ylistalon salkoon tänäkin vuonna, mutta yleisöä paikalle ei ollut lupa kutsua. Lue klubipresidentti Hannu Koskisen tervehdys. 


Lue lisää


Tahvonlahden ala-aste osallistui Lionien kansainväliseen piirustuskilpailuun

Klubimme ja Tahvonlahden ala-asteen viidesluokkalaiset osallistuivat Lions-järjestön kansainväliseen piirustuskilpailuun. 


Lue lisää


Viimeiset silmälasit Sri Lankaan

Lions-klubit ympäri Suomen ovat vuosikausia keränneet Sri Lankaan silmälaseja, jotka on ensin Suomen päässä puhdistettu, tarkastettu ja kunnostettu sekä merkitty niihin linssien vahvuudet. Silmälasien keräys on lopetettu jo aiemmin, mutta Suomen Lions-liiton toimistorakennukseen Malmille oli jäänyt pari rullakkoa laseja, jotka oli korkea aika saada eteenpäin niitä tarvitseville.


Lue lisää


Piiri palkitsi klubimme jäsenen Jorma Nisulan Melvinillä

N-piirin viime kauden kuvernööri Jenni Luomala palkitsi klubimme jäsenen Jorma Nisulan (oik.) ja Thorleif Johanssonin (LC Vantaankoski-Vandaforsen) ansioistaan Melvineillä. Melvin Jones -plaketit luovutti piirin nykyinen kuvernööri Markku Vesikallio (vas.) näkövammaisten Iiris-keskuksessa pidetyssä piirifoorumissa 1.10.2020.


Lue lisää


Treffen in Helsinki - Carousel-tietoa Saksaan

Ystävyystoiminta kiinnostaa laajemminkin, sillä N-piirimme saksalaisen OS-ystävyyspiirin maaliskuussa ilmestyneessä Inside-lehdessä julkaistiin lion Oivi Heinosen saksaksi kirjoittama artikkeli syyskuussa 2019 Helsingissä pidetystä tapaamisesta. Carousel-tapaamista ei tänä syksynä voitu järjestää koronapandemian vuoksi Leedsissä, joten nyt on hyvä hetki muistella onnistunutta tapaamista Helsingissä. 


Lue lisää


Ettei yksikään lapsi jäisi auton alle koulutiellä!

Olimme jälleen koulujen alkaessa torstaina 13.8.2020 ja perjantaina 14.8.2020 avustamassa MLL Laajasalon organisoimaa suojatiepäivystystä.


Lue lisää


Itämeri - meidän meri

Lionit ovat huolissaan vesistöjemme tilasta. N-piirin kauden avauksessa 24.8.2020 Marjukka Porvari John Nurmisen Säätiöstä luennoi Itämeren huolestuttavasta tilasta.


Lue lisää


<Lokakuu 2021>
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

30.10.2021 
Oktoberfest
PERUTTU

11.11.2021 17:00
Hallituksen kokous
Mikko Männikkö

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin