Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

AjankohtaistaLiity jäseneksi

Lionstoiminta tarjoaa mahdollisuuden palvella avun tarpeessa olevia ihmisiä.  Vapaaehtoisena toimiessasi saat myös elämääsi uutta sisältöä. Vapaa-ajan käyttämiselle tulee mielekäs vaihtoehto.


Lue lisää


Koronavirus vaikuttaa myös lionstoimintaan

Koronavirus vaikuttaa lionstoimintaan myös Suomessa niin klubi-, piiri- kuin liittotasolla. Monet lionien konsertit ja muut yleisötapahtumat on peruttu tai siirretty myöhemmin pidettäviksi. Virus vaikuttaa myös Revonsalmen klubin toimintaan ja olemmekin joutuneet pitämään kokouksia etänä. 


Lue lisää


Kevättempausta vietettiin vesi- ja räntäsateessa

Vesi- ja räntäsade koetteli maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina pidettyä kevättempaustamme. Sateesta ja tuulesta huolimatta yleisöä oli saapunut paikalle, vaikka moni ei kauaa alueella viipynytkään.


Lue lisää


Joulupaketit jakoon

Jaoimme tänäkin jouluna 10 elintarvikepakettia diakonien osoittamille perheille. Ladyt puolestaan ilahduttivat Rudolfin ja Sofian palvelutalojen asukkaita suklaalevyillä. Kiitos kaikille teille, jotka olette osallistuneet muun muassa kevättempauksiimme. Niistä kerätyillä varoilla pystymme hankkimaan nämäkin joululahjat. Kiitos myös Saaremme K-kauppialle, jolta saimme osan avustuksista. 


Lue lisää


Partiolaiset nostivat lipun Ylistalossa

Partiolaiset nostivat Suomen lipun Ylistalon salkoon itsenäisyyspäivänä 6.12.2019. Klubimme presidentti Kari Summanen muistutti puheessaan, että lionstoiminta täydentää julkisten toimijoiden työtä.


Lue lisää


Järjestimme Laajasalon opiston kanssa isänpäivän aaton konsertin

Ennen Laajasalon opiston konserttia kysyimme: "Etkö keksi, mitä antaisit isälle lahjaksi isänpäivänä?" Samalla ehdotimme, että tuo hänet konserttiin jo isänpäivän aattona lauantaina 9.11. 2019 Laajasalon kirkkoon. Aika moni noudattikin toivettamme. 


Lue lisää


Avustimme Martinpäivän valokulkuetta

Roihuvuoren seurakunta yhdessä Laajasalon alueen toimijoiden kanssa järjesti Martinpäivän valokulkueen 8.11.2019. Revonsalmen klubi avusti liikenteen valvonnassa.


Lue lisää


Leijonat syystalkoissa Iiris-keskuksen kuntoutuspihalla

Lionien yksi maailmanlaajuinen avustuskohde on näönsuojelu. Ovathan lionit olleet kehittämässä valkoista keppiä 1930-luvulla. Piirimme eri alueiden klubit palvelevat näkövammaisia lapsia huolehtimalla vuorollaan Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevan Iiris-keskuksen kuntoutuspihan ja viriketila Arvon ulkoalueista keväisin ja syksyisin.


Lue lisää


Lions European Carousel -ystävyysklubit Helsingissä

LC Helsinki/Revonsalmi  järjesti toista kertaa Lions European Carousel ystävyysklubeille vierailun Helsingissä 27.-29.9.2019. Saimme havaita, että Suomi on kiinnostava kohde myös syksyllä sillä tapahtumaan osallistui 73 vierasta. Ensi syksynä lähdemme tapaamaan ystäviämme Leedsiin.


Lue lisää


Revonsalmi myönsi humanitaarista apua

Klubit ja yksittäiset henkilöt antavat muun muassa humanitaarista apua säätiömme LCIF:n kautta. Samalla klubin jäsenet saavat Melvin Jones -jäsenyyksiä. 


Lue lisää


Pelastetaan Itämeri

Klubimme oli mukana Laajasalon peruskoulun Itämeri-kävelyssä.


Lue lisää


Leijonat turvasivat koulutien 

Revonsalmen leijonat Hannu, Jussi ja Eki olivat päivystämässä koululaisten suojatien ylitystä perjantaina 9.8.2019 Laajasalon peruskoulun edustalla Kuvernöörintien ja Reposalmentien risteyksessä. "Pieni vaiva meiltä, suuri ilo useille tien tallaajille", Hannu kertoi tunnelmistaan tien päällä.


Lue lisää


<Syyskuu 2020>
MaTiKeToPeLaSu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin