Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Ajankohtaista

Revonsalmen lionit turvaavat lasten koulutietä

Olemme koulujen alkaessa torstaina 10.8.2023 ja perjantaina 11.8.2023 avustamassa MLL Laajasalon organisoimaa suojatiepäivystystä. Tänäkin vuonna turvaamme pienten lasten koulutietä sekä Laajasalon peruskoulun että Poikkilaakson ala-asteen läheisyydessä.


Lue lisää


Sinelli Oy:n lahjakortit Laajasalon ja Santahaminan päiväkodeille

”Tehtävä suoritettu! Meillä oli Karin kanssa hieno aamupäivä: tuotimme iloa 11 päiväkodille ja myös itsellemme”, kertoi Hannu. Klubimme lahjoitti alueen päiväkodeille lahjakortit käytettäväksi askarteluliike Sinelli Oy:n tuotteisiin.


Lue lisää


Lionien generaattorit on saatu perille Ukrainaan

Lionsklubit auttavat kouluja ja lastentarhoja Ukrainassa lahjoittamalla niille oman siirrettävän generaattorin. Lähes kaikki generaattorit on nyt saatu perille. Yhteensä niitä saatiin 2266 kpl ja rahaa 10 Euroopan Lions-maata lahjoitti noin 1.5 miljoonaa euroa. Suomen osuus oli 257 469 € ja sillä hankittiin 367 generaattoria. Myös Revonsalmen klubimme on avustanut generaattorien hankintaa.


Lue lisää


Mikä on Digi- ja väestötietovirasto?

Joiltakin ovat saattaneet jäädä huomaamatta monet valtion virastot uusine nimineen. Trafiin autoilijat ovat jo ehtineet tottua, mutta mikä ihme on Digi- ja väestötietovirasto (DVV)? Onneksemme ylijohtaja Timo Salovaara antoi meille Revonsalmen lioneille tietoiskun DVV:n toiminnasta.


Lue lisää


Suuri kevättempaus Laajasalon uimarannalla sunnuntaina 5.3.2023 klo 11-14

Unohda hetkeksi arkihuolesi ja tule nauttimaan sunnuntaista yksin, lasten kanssa tai ystävien seurassa. Syö hyvin ja nauti iloisista ihmisistä. Tarjolla on hernekeittoa, makkaraa, lettuja ja tietysti kahvio. Nostetaan lapset ponin selkään, päästetään heidät moottorikelkan peräkärryyn, rekiajelulle ja kilpailemaan hiihtoladulle onnenpyörää ja arpajaisia unohtamatta. Toiminnan tuotto ohjataan kokonaan hyväntekeväisyyteen lionshengen mukaisesti. Tehdään yhdessä hyvästä asuinalueestamme entistä parempi.


Lue lisää


Joulupaketit jakoon

Tuotimme jouluiloa laajasalolaisille perheille lahjoittamalla yhteistyössä K-Supermarket Saaren ja seurakunnan diakoniatyön kanssa 12 joulupakettia 20.12.2022. 


Lue lisää


Ladyjen joulutervehdys Laajasalon palvelukeskuksen ja palvelukoti Sofian asukkaille

Tänä jouluna palvelukoti Sofian asukkaat saavat yhteensä 50 joulutervehdyksellä varustettua Fazerin sinistä suklaalevyä ja Laajasalon palvelukeskus 100 levyä. Yhteensä 30 kiloa suklaata!


Lue lisää


Auta lasta, auta perhettä keräys onnistui erinomaisesti Laajasalossa

Auta lasta, auta perhettä -keräys onnistui erinomaisesti, josta suurkiitokset kaikille lahjoittajille. Keräys toteutettiin lauantaina 10.12.2022 Laajasalon Kauppakeskus Saaressa, Viime vuoden hyvän palautteen innoittamina päätimme järjestää keräyksen toista kertaa alueellamme. 


Lue lisää


Työskennellään itsenäisyytemme puolesta

Suomen lipun nostivat Ylistalon pihalla partiolaisten Laajasalon Siniset -lippukunnasta Johannes Lares, Vilma Pesu ja Viljami Virtanen. Puheessaan Revonsalmen lionsklubin presidentti Juha Kling muistutti, että me leijonat olemme aina pystyneet omalta osaltamme auttamaan apua tarvitsevia, ovat he sitten kotimaassa tai ulkomailla. Konkreettisena toimena on juuri nyt virtalähteiden hankinta Ukrainan kouluihin. Ne tekevät mahdolliseksi koulutyön jatkumisen talven yli. Auta lasta, auta perhettä -kampanja toteutetaan lauantaina ja se puolestaan tukee oman Saaremme avuntarvitsijoita.


Lue lisää


Revonsalmi avustaa Ukrainaa

Lionit avustavat Ukrainaa jo monin tavoin muun muassa järjestömme säätiön LCIF:n kautta sekä omilla ja kansallisilla projekteillaan. Pieni klubimme onkin antanut tähän mennessä avustusta Ukrainaan jo kolmen tuhannen euron edestä. Tähän emme ole käyttäneet kannattajilta saamiamme avustuksia, vaan olemme siirtäneet avustusvarat hallinnolliselta tililtämme. Tarve avustaa Ukrainaa jatkuu ja Suomen, Ruotsin, Islannin, Viron, Puolan, Saksan ja Ukrainan lionsklubien kesken on perustettu yhteishanke generaattorien hankkimiseksi.


Lue lisää


Vihdoinkin Leedsissä

Kahden vuoden pandemiaesteiden jälkeen pääsimme lokakuussa vihdoinkin tapaamaan Carousel-ystäviämme, tällä kertaa Leedsissä. Paikalla oli noin 35 lionia tai kumppania seitsemästä eri maasta. Klubistamme oli mukana kuusi henkeä. European Carousel Network on epävirallinen seitsemän lionsklubin ystävyyspiiri, joka vuosittain kokoontuu vuoroin toistensa kotikonnuilla. Voi sitä poskisuudelmien määrää, puheensorinaa ja laulua, joka meistä pulppusi kahden vuoden tapaamattomuuden jälkeen.


Lue lisää


Revonsalmen lionit turvasivat lasten koulutietä kaaoksen keskellä

Laajasalon kadut ovat muutosten kourissa ja kadunrakennustöitä on eri puolilla saarta. Erityisen vaarallinen paikka koululaiselle on Laajasalon keskustassa oleva Yliskylän puistokadun ja Reposalmentien yhtymäkohdassa oleva tilapäinen liikenneympyrä eli kiertoliittymä. Vanhemman lionin silmään tilanne näytti välillä kaaosmaiselta, kun seurasimme tilannetta kahtena aamu- ja iltapäivänä.


Lue lisää


Tuhat lionia Kouvolan vuosikokouksessa

Suomen Lions-liiton 69. vuosikokous pidettiin Kouvolan Lumon Areenalla 10.–12.6. 2022.

Kansainvälinen presidentti Douglas X. Alexander kertoi 11.6. pitämässään puheenvuorossa, että maailmanlaajuisesti lionit ovat palvelleet jo 450 miljoonaa ihmistä vuodessa. Lionismin voimaa Suomessa kuvaa se, että Kouvolan vuosikokous on suurin vuosikokous, johon hän on presidenttikaudellaan osallistunut.


Lue lisää


<Syyskuu 2023>
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Tänään 18:00
Piirifoorumi

29.9.2023 
Carousel
Haarlem, Alankomaat

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin