Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Työskennellään itsenäisyytemme puolesta

Aamuhämärään Ylistalon pihalle oli kokoontunut kolmisenkymmentä aamuvirkkua.
Suomen lipun nostivat Ylistalon pihalla partiolaisten Laajasalon Siniset -lippukunnasta Johannes Lares, Vilma Pesu ja Viljami Virtanen. Puheessaan Revonsalmen lionsklubin presidentti Juha Kling muistutti, että me leijonat olemme aina pystyneet omalta osaltamme auttamaan apua tarvitsevia, ovat he sitten kotimaassa tai ulkomailla. Konkreettisena toimena on juuri nyt virtalähteiden hankinta Ukrainan kouluihin. Ne tekevät mahdolliseksi koulutyön jatkumisen talven yli. Auta lasta, auta perhettä -kampanja toteutetaan lauantaina ja se puolestaan tukee oman Saaremme avuntarvitsijoita. 

  

Lumisateeseen oli kokoontunut kolmisenkymmentä aamuvirkkua. Puheessaan klubimme presidentti Juha Kling painotti, että voimme kiitollisuudella muistaa sotiemme veteraaneja, miehiä sekä naisia, niistä uhrauksista, joita he aikanaan ovat tehneet itsenäisyytemme puolesta. He ovat työllään mahdollistaneet tämänkin lipunnostotilaisuuden. Heitä ei joukossamme ole enää kovinkaan montaa.

 

Nyt sota on jälleen lähellä meitä.

 

Ukraina taistelee, ei vain omasta olemassaolostaan, vaan myös monen muun eurooppalaisen maan itsenäisyyden puolesta. Tästä syystä kaikki se apua ja tuki, jota pystymme heille antamaan, on äärettömän tarpeellista. Niin itse Ukrainaan kuin tänne saapuneille pakolaisillekin. 

 

Itsenäisyys ei valitettavasti ole itsestäänselvyys. Arvostetaan omaamme ja ollaan valmiita työskentelemään sen puolesta.

 

Linkki puheeseen:


itsenaisyyspaiva_2022.pdf

.

Partiolaiset nostivat lipun Ylistalon salkoon.
Partiolaiset nostivat lipun Ylistalon salkoon.
Klubimme presidentti Juha Kling kertoi mm. generaattorien hankinnasta Ukrainaan ja Auta lasta, auta perhettä keräyksestä.
Klubimme presidentti Juha Kling kertoi mm. generaa...
Juha Kling: Itsenäisyys ei valitettavasti ole itsestäänselvyys. Arvostetaan omaamme ja ollaan valmiita työskentelemään sen puolesta.
Juha Kling: Itsenäisyys ei valitettavasti ole itse...

Johannes Lares, Vilma Pesu ja Viljami Virtanen kertoivat lippukuntansa kuulumisia Ylistalossa klubimme hallitukselle.
Johannes Lares, Vilma Pesu ja Viljami Virtanen ker...

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin