Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Suuri kevättempaus Laajasalon uimarannalla sunnuntaina 5.3.2023 klo 11-14

Unohda hetkeksi arkihuolesi ja tule nauttimaan sunnuntaista yksin, lasten kanssa tai ystävien seurassa. Syö hyvin ja nauti iloisista ihmisistä. Tarjolla on hernekeittoa, makkaraa, lettuja ja tietysti kahvio. Nostetaan lapset ponin selkään, päästetään heidät moottorikelkan peräkärryyn, rekiajelulle ja kilpailemaan hiihtoladulle onnenpyörää ja arpajaisia unohtamatta. Toiminnan tuotto ohjataan kokonaan hyväntekeväisyyteen lionshengen mukaisesti. Tehdään yhdessä hyvästä asuinalueestamme entistä parempi.

 

Lionsklubimme tärkein aktiviteetti on Laajasalon uimarannalla järjestettävä tempaus, joka kokoaa alueen asukkaita, niin lapsia kuin aikuisiakin ulkoilemaan kuuman makkaran ja lettujen äärelle.

Klubimme tempausten ja muun toiminnan tuotto ohjataan kokonaan hyväntekeväisyyteen pääosin omalla toimintapaikkakunnalla.

 

Tapahtumista kerätyillä varoilla tuemme muun muassa alueemme kouluja, päiväkoteja, urheiluseuroja ja nuorisojärjestöjä. Myös vanhukset ja vammaiset ovat lähellä sydäntämme.

 

Tavoitteenamme on näin saada hyvästä asuinalueestamme entistä parempi, turvallisempi ja viihtyisämpi paikka kaikille laajasalolaisille ja täällä vieraileville.

 

Otathan mukaan myös käteistä.

 

Kiitämme onnenpyörää ja arpajaisia tukeneita yrityksiä:

 

Arvid Nordquist Finland Oy

Instrumentarium Laajasalo

K-Supermarket Saari

K-Market Kruunuvuorenranta

Laajasalon Kukkapalvelu

Saaren Oma Suutari

S-Market Saari 

 

Katso tietoja viime vuoden tempauksestamme:Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin