Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Tuhat lionia Kouvolan vuosikokouksessa

Kouvolan Lumon Areenalla entinen kansainvälinen johtaja Markus Flaaming, LC Helsinki/Kaivoksela (vas.) ja kansainvälinen johtaja Mats Granath Ruotsista. Oikealla kautensa tänä kesänä päättävä kansainvälinen presidentti Alexander New Yorkin Brooklinista.

 

 

Suomen Lions-liiton 69. vuosikokous pidettiin Kouvolan Lumon Areenalla 10.–12.6. 2022.

Kansainvälinen presidentti Douglas X. Alexander kertoi 11.6. pitämässään puheenvuorossa, että maailmanlaajuisesti lionit ovat palvelleet jo 450 miljoonaa ihmistä vuodessa. Lionismin voimaa Suomessa kuvaa se, että Kouvolan vuosikokous on suurin vuosikokous, johon hän on presidenttikaudellaan osallistunut.

 

Kokoukseen osallistui 575 äänivaltaista kokousedustajaa 253 lionsklubista. Kaiken kaikkiaan lioneita oli paikalla tuhatkunta, jota voidaan pitää tavanomaisena määränä ennen pandemiaa. Iloisia kasvoja näkyikin runsaasti, sillä pandemian vuoksi pari vuosikokousta on jouduttu pitämään etänä.

 

Kansainvälinen presidentti Douglas X. Alexander muistutti puheessaan muun muassa oman presidenttikautensa prioriteeteista, kuten palvelusta. Hän kertoi, että tavoitteenamme on palvella maailmanlaajuisesti 200 miljoonaa ihmistä vuodessa ja nyt olemme palvelleet jo 450 miljoonaa vuodessa. Kuitenkin vain 57 prosenttia klubeista raportoi ja Alexander pohti, että millaisia lukuja saisimmekaan, jos kaikki klubit raportoisivat.

 

Vuosikokouksessa valittiin seuraavaksi Suomen Lions-liiton puheenjohtajaksi Heikki Mäki (LC Paattinen) ja varapuheenjohtajaksi B-piirin piirikuvernööri Mika Pirttivaara (LC Tapiola).

 

Suomen Lions-liiton jäsenmaksut säilyvät entisellä tasolla. Jäsenmaksuihin tulee sen sijaan kaksi uutta jäsentyyppiä, opiskelijajäsenyys ja Leo-Lion-jäsenyys. 

 

Seuraavat Suomen vuosikokoukset järjestetään Espoossa 2023, Turussa risteilykokouksena 2024, Raumalla 2025 ja Oulussa 2026.

 

Lions Clubs Internationalin seuraava vuosikokous, eli Convention, pidetään Montrealissa juhannusviikonloppuna 2022.

 

Tule sinäkin tekemään hyvää kansainväliseen järjestöön ­– paikallisesti ja kansainvälisesti.

                                           

Teksti ja kuvat: Raino Heinonen

 

 

.

.

LC Helsinki/Revonsalmen lippu hallin lippurivistössä.
LC Helsinki/Revonsalmen lippu hallin lippurivistös...
Saimme nauttia hyvin toteutetusta vuosikokouksesta.
Saimme nauttia hyvin toteutetusta vuosikokouksesta...
Ajankohtaista asiaa esiteltiin hallin yläosassa. Vasemmalla Sri Lankan kummilasten työryhmä ja Sri Lankan Lions-ystävien työryhmä esittelivät toimintaasa.
Ajankohtaista asiaa esiteltiin hallin yläosassa. V...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin