Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Itsenäisyyspäivän puhe

Ylistalon pihamaalle oli kokoontunut pieni joukko aamuvirkkua itsenäisyyspäivänä kello yhdeksän. Puheessaan klubimme presidentti Juha Kling muistutti että, tänään itsenäisyyspäivänä muistamme ja kiitämme sotiemme veteraaneja, jotka taistelivat ja puolustivat maatamme itsenäisyytemme säilyttämisen puolesta. Partiolaiset Elli Thurén ja Oona Tenkanen nostivat lipun salkoon.

  

Puheessaan Juha Kling painotti, että me leijonat olemme aina pystyneet omalta osaltamme auttamaan avuntarpeessa olevia, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Näin teemme myös nyt muun muassa Auta lasta, auta perhettä -kampanjaan osallistumalla. Näin tuemme oman saaremme avuntarvitsijoita.

 

Tukemme ahdingossa olevaan Ukrainaan jatkuu myös. Viimeisimpänä toimena lahjoituksemme kalustettujen ambulanssien hankkimiseen, jotta apua tarvitsevat voidaan kuljettaa turvallisesti hoitoon.

 

Avustustarpeet ovat loputtomia, uusia tulee eteemme jatkuvasti. Voimme kuitenkin olla ylpeitä, että omalla työllämme pystymme näihin tarpeisiin vastaamaan.  

 

Puhe on luettavissa liitteestä.

 

Itsenaisyyspaivä 2023.pdf 

 

.

Elli Thurén (vas.) ja Oona Tenkanen.
Elli Thurén (vas.) ja Oona Tenkanen.
Juha Kling piti puheen.
Juha Kling piti puheen.


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin