Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Jaamme stipendejä koululaisille ja lahjakortteja päiväkodeille

Kuvan on luonut tekoäly DALL-E 3.

Jälleen kerran tuemme alueemme nuoria stipendein, jotka on suunnattu koulutuksen edistämiseen ja lasten luovuuden kannustamiseen. Alueen päiväkodeille lahjoitimme lahjakortteja.

 

Tänä vuonna jaamme stipendejä kuudelle alueen koululle, yhteensä 350 euroa. Tämä tuki on suunnattu erityisesti oppilaille, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista sitoutumista ja intoa oppimiseen tai toimineet esimerkiksi tukioppilaana.

 

Lisäksi olemme lahjoittaneet askartelulahjakortteja kahdelletoista alueen päiväkodille, yhteensä 240 euroa. Lahjakorttien suuruus vaihtelee päiväkodin suuruuden mukaan 120–80 euroa, mikä mahdollistaa lasten luovuuden ja kädentaitojen kehittämisen monipuolisten askartelumateriaalien avulla.

 

Nämä stipendit ja lahjakortit ovat pieni osa sitoutumistamme yhteisömme tulevaisuuteen. Uskomme vahvasti, että sijoittamalla lapsiin ja nuoriin, sijoitamme koko yhteisömme hyvinvointiin. Haluamme kiittää kaikkia tukijoitamme, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi. Yhdessä voimme jatkaa positiivisen muutoksen luomista ja nuorten unelmien tukemista.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin