Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Suuri kevättempaus Laajasalon uimarannalla sunnuntaina 3.3.2024 klo 11–14

Tule nauttimaan sunnuntaista lasten kanssa, yksin tai ystävien seurassa. Syö hyvin ja nauti iloisista ihmisistä. Tarjolla on hernekeittoa, makkaraa, lettuja ja tietysti kahvio. Nostetaan lapset ponin selkään, päästetään heidät moottorikelkan peräkärryyn, rekiajelulle ja kilpailemaan hiihtoladulle onnenpyörää ja arpajaisia unohtamatta. Toiminnan tuotto ohjataan kokonaan hyväntekeväisyyteen lionshengen mukaisesti. Tehdään yhdessä hyvästä asuinalueestamme entistä parempi.

 

Viimeiset tiedot: Nappulahiihdolle on tehty koneella lyhyt latu. Muista pukeutua lämpimästi, sillä kylmä tuuli puhaltaa mereltä päin. Tie on hiekoitettu tennishallin suunnasta, mutta metsäpolku koira-aitauksen suunnasta on jäinen ja hiekoittamatta. Uimarannan WC ei ole käytössä. MobilePay on käytössä.

 

Lionsklubimme tärkein aktiviteetti on Laajasalon uimarannalla järjestettävä tempaus, joka kokoaa alueen asukkaita, niin lapsia kuin aikuisiakin ulkoilemaan kuuman makkaran ja lettujen äärelle.

 

Klubimme tempausten ja muun toiminnan tuotto ohjataan kokonaan hyväntekeväisyyteen pääosin omalla toimintapaikkakunnalla.

 

Tapahtumista kerätyillä varoilla tuemme muun muassa alueemme kouluja, päiväkoteja, urheiluseuroja ja nuorisojärjestöjä. Myös vanhukset ja vammaiset ovat lähellä sydäntämme.

 

Tavoitteenamme on näin saada hyvästä asuinalueestamme entistä parempi, turvallisempi ja viihtyisämpi paikka kaikille laajasalolaisille ja täällä vieraileville.

 

Otathan mukaan myös käteistä.

 

Tempausta ovat tukeneet 27.2.2024 mennessä muun muassa seuraavat yritykset:

  K-Supermarket Saari

  Laajasalon apteekki

  LaajaSalong

  Saaren Oma Suutari

  Laajasalon Kukkapalvelu 

  Heltti Oy

  Viking Line

  Lego

  Juustoliike Lentävä Lehmä

  Sisu-Pesu

  Miraculos

  Arvid Nordquist Finland

  K-Market Kruunuvuorenranta

  Instrumentarium Laajasalo


Kiitos lahjoituksista!

 
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin