Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Revonsalmi

Tätä kaikkea me teemme

Lionstoiminta on lionsklubin muodostamassa yhteisössä tehtävää vapaaehtoistyötä omalla paikkakunnalla ja yhdessä muiden lionsklubien kanssa kotimaassa ja koko maailmassa. Vapaaehtoistyön lisäksi lionsklubit kehittävät jäseniään tarjoamalla jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia muihin klubeihin niin kotimaassa kuin maailmallakin. Kansainvälinen lions-järjestö on maailman suurin palvelujärjestö. Lions-järjestön tunnuslause on: Me palvelemme – We Serve.

 

 

Klubimme vuosittaiset pääaktiviteetit

Klubimme tempausten ja muun toiminnan tuotto ohjataan kokonaan hyväntekeväisyyteen pääosin omalla toimintapaikkakunnalla.


Lue lisää


Rakensimme partiolaisille puuliiterin kesällä 2018

Klubin jäsenet rakensivat kesällä 2018 Partiolippukunta Laajasalon Siniset Ry:n Sipoossa sijaitsevan partiomajan yhteyteen puuliiterin. Hankkeen lopulliset kustannukset olivat 2220 euroa, josta puolet saatiin avustuksena Arne Ritari säätiöltä. Klubin kymmenen jäsentä ja yksi lady tekivät yhteensä 240 talkootyötuntia hankkeen toteuttamiseksi. Puuliiteri luovutettiin vastikkeetta Partiolippukunta Laajasalon Siniset Ry:lle.


Lue lisää


Mistä Suomen lionit tunnetaan?

Suomalaiset lionit toimivat pääosin omalla paikkakunnallaan, mutta esimerkiksi Sri Lanka on ollut suomalaisten leijonien avustuskohteena jo yli 30 vuoden ajan.


Lue lisää


Lions Clubs Internationalin maailmanlaajuiset avustuskohteet

Viimeisen sadan vuoden ajan lionien ja leojen hyvät teot ovat moninkertaistuneet yli rajojen, valtamerien ja maanosien. Kansainvälinen lions-järjestö on maailman suurin palvelujärjestö. Meillä on nyt yli 1,4 miljoonaa jäsentä ja me pystymme muuttamaan maailmaa.


Lue lisää


Lions Clubs Internationalin Säätiö (LCIF)

Lions Clubs Internationalin Säätiö (LCIF) on perustettu tukemaan lions-klubien ja yhteistyökumppaneiden palvelutyötä niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin, antaen toivoa ja parantaen ihmisten elämää humanitaaristen palveluhankkeiden ja apurahojen avulla.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin