Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Roihuvuori

KUNNIAKÄYNTI HIETANIEMESSÄ JA 97 V-JUHLAT

Klubijäsenillämme oli kiireinen lauantaipäivä 13.1.2018 .Puolenpäivän aikaan oli kunniakäynti Hietaniemen hautausmaalla perinteisesti. Presidentti Liisa kantoi klubimme lippua. Sää oli tällä kertaa suosiollinen.

Tilaisuus on aina yhtä juhlava lippurivistöineen kuten kuvasta käy ilmi.

Iloisemmissa merkeissä oli klo 14 tapaaminen klubiveljemme Erkki Pälikön kotona. Hän täytti 97 vuotta, melkoinen saavutus. Klubilaiset esittivät tervehdyslaulun ja luovuttivat yhteiskuvan klubilaisistamme, kauniin kukkakimpun antoi presidentti Liisa. Sitten kohotimme maljan päivänsankarille .Kiitospuheessaan hän kehotti meitä pitämään hyviä kokouksia ja muistamaan että Leijona on aina Leijona ! Paras esimerkki siitä on Erkki.

 

Palattiin klubimme alkupäiviin, lion Erkkihän on perustajäseniä. Ensimmäinen presidentti oli Edvard Koistinen, hänellä oli K-kauppa. K-kauppa perinne näköjään jatkuu klubissamme nytkin! Jäseniä oli 15 ja perustaminen tapahtui Herttoniemen Wanhassa Myllyssä. Lion Erkki oli 5. presidentti vuosina 1964-65 .Peräti 30 vuotta oli 100% mukana kokouksissa, sitten vähän harveni aktiivisuus. Kokouksia oli kerran kuukaudessa. 

 

Lion Erkki on hyväkuntoinen, voimistelee joka aamu, muisti pelaa hyvin. Klubin kokouksiin ei enää oikein jaksa osallistua, muutama vuosi sitten oli Wanhassa Myllyssä maaliskuun kokouksessamme mukana. Hän seuraa netistä klubimme tapahtumia, eli on hyvin "kartalla".

 

95 vuotiaana luopui autosta, sen sai tyttärentytär. Päivänsankarimme huomasi lehdessä ilmoituksen Leijona skootterista ja otti selvää asiasta ja niinpä autotallissa odottaa punainen skootteri tulevaa kesää. Lion Erkki kuvasi paljon Nikon-kamerallaan ja me (Bruuno, Liisa ja Pirkko) puolestamme häntä. Ohessa muutama kuva.

 

Mukava oli kuunnella lion Erkin tarinoita, mutta seuraavat vieraat olivat tulollaan, joten halasimme jäähyväisiksi myös molempia tyttäriä ja kiitämme heitä samoin itse päivänsankaria hyvistä tarjoomisista.

 

13 vuotta sitten lion Pirkko hyväksyttiin klubiin ja ryhdikäs lion Erkki saattoi minut saliin!

 

 

 

 

 

Yhteiskuva onnittelijoista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presidentti Liisa leikkaa maistuvaa täytekakkua.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin