Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Siltamäki

On laulu ja soitto päättynyt, kun pois on Martti nukkunut

Martti MetsäketoMartti Metsäketo 1940 - 2015

 

LC Helsinki Siltamäen perustajajäsen Martti Metsäketo kuoli nopeasti edenneeseen sairauteen keskiviikkona 23.9.2015. Hän oli kuollessaan 74-vuotias. Metsäketo toimi klubimme presidenttinä 1994-1995, minkä lisäksi hän oli aktiivisesti mukana klubimme aktiviteeteissa loppuun saakka. Aktiivisen leijonatoimintaan panostamisen perusteella LC Helsinki Siltamäki antoi Metsäkedolle Melvin Jones -jäsenyyden. Metsäketo toimi klubimme lisäksi Suomen Lions-liitto ry:n SKEBA-työryhmässä antaen oman musiikillisen asiantuntemuksensa koko Lions-liiton käyttöön.

 

Päivätyönään Metsäketo toimi muusikkona ja laulajana. Metsäketo oli tanssimusiikin pitkän linjan ammattilainen sekä opettaja ja kouluttaja Pop & Jazz Konservatoriossa. Hän oli aikansa käytetyimpiä studiomuusikoita Suomessa. Hän johti vuosia omaa nimeään kantanutta orkesteria, joka esiintyi aivan viime hetkiin asti. Laulutaidon lisäksi Metsäketo hallitsi soittimista niin saksofonin, kontrabasson, huilun kuin congarummutkin. Musiikkiansioidensa perusteella Metsäkedolle oli myönnetty Director musices -arvonimi vuonna 2006.

 

Veli Marttia jäävät kaipaamaan lady Maikin ja lasten Tomin ja Annikan lisäksi koko Siltamäen Lions klubi (veljet ja ladyt).

 

 

Teksti:  Timo Åvist

Kuva:  Martti Kainulainen / LehtikuvaSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin