Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Siltamäki

Kevät keikkuen tulevi

Kevään merkit ovat jo näkyvillä. Päivä pitenee ja viikon päästä siirrymme jo kesäaikaan.

 

Siltamäen Leijonilla on seuraavassa klubikokouksessaan valintojen hetki. Seuraavan toimintakauden hallituksen jäsenet valitaan tuossa huhtikuun kokouksessa. Mielessäni on nyt kuitenkin kahdenlaisia uutisia... on positiivisia ja on negatiivisia. Koska mielestäni miellyttävämpään on mukavampi lopettaa, niin ensin ne negatiiviset.

 

Kävin iltakävelyllä minigolfradallamme. Rata on talven aikana joutunut "hyökkäyksen" kohteeksi. Kyse ei nyt siis ole minkäänlaisesta vahingosta vaan tahallisesta teosta. Useampia ratoja on rikottu. Asia, jota on vaikea ymmärtää. Miksi rikkoa ratoja? Radalta kesän aikana saatavilla varoilla avustetaan siltamäkeläisiä nuoria... nuorisotalon, nuorisoseuran, urheiluseuran ja partiotoiminnan kautta. Tosiasia nimittäin on, että ratoja rikkomalla ei edesauteta klubimme nuorisoon kohdistettua avustustoimintaa. Harmittavaa, jos varojen kerääminen vaikeutuu, koska se näkyy suoraan jaettavissa rahamäärissä. Tämä on varmasti pohdinnan paikka! Kenenkään etu ei ole rikkoa paikkoja...

 

Lupasin päätteeksi positiivisia uutisia. Talviriehassa pääpalkinnon voittanut Seija on palannut palkinnoksi valitsemaltaan viikon Turkin matkalta. Seija kertoi parasta matkalla olleen hiljaisuuden ja rauhallisuuden, koska Turkissa ei lomakausi ollut vielä alkanut. Näin ollen hän sai miehensä kanssa lepoa, lepoa ja lepoa. Heillä oli hyvä hotelli ja turkkilainen ruokakin oli ollut maittavaa. Matkan mahdollistaneille Leijonille Seija lähetti terveisiä, koska hänellä kävi omien sanojensa mukaan "onnenkantamoinen" talviriehan arpajaisissa. Hienoa!


Teksti ja kuvat:  Esa Grönlund


Leijonapatsas on valmiina keräämään kolikot, mikäli keskustelu tulevista valinnoista "kiivastuu" yli sovitun rajan ;-)
Leijonapatsas on valmiina keräämään kolikot, mikäl...
Tämänkin radan esteen on jonkun jalka rikkonut.
Tämänkin radan esteen on jonkun jalka rikkonut.
Mahtoikohan Seijan lennolla ikkunasta avautua tällainen näkymä.
Mahtoikohan Seijan lennolla ikkunasta avautua täll...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin