Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Siltamäki

Toimintakauden viimeinen klubikokous summasi menneen kauden

Niin paljon on tullut ja niin paljon on mennyt. Maanantaina 4. päivänä toukokuuta 2015 kello 18.33 presidentti Jukka Kolehmainen avasi Siltamäen Leijonien klubikokouksen ja summasi menneen kauden.

 

Perinteisesti Leijonat jakavat keväisin Siltamäen alueen toimijoille avustuksia ja eikä tälläkään kertaa tehty poikkeusta. Partiolippukunta Maahiset, jalkapalloseura MPS, Siltamäen Nuorisoseura ja IceHearts. Tänä päivänä harrastamisen kustannukset ovat nousussa ja samanaikainen taloudellinen lama mahdollisesti luo paineita perheille lasten harrastusmahdollisuuksiin. Leijonat haluavat omalla panostuksellaan olla auttamassa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksissa. Alueen nuorison kanssa toimivat tahot ovat arvokas lisä nuorison kasvatustyössä.

 

Lisäksi on hyvä muistaa, että usein suurelta yleisöltä piilossa tapahtuva, lasten ja nuorten kanssa tehtävä työ tehdään suurimmilta osin talkoovoimin ilman minkäänlaisia rahallisia korvauksia. Siitä Leijonat haluavat lausua suuren kiitoksen nuorisotoiminnassa mukana oleville henkilöille. Te teette arvokasta työtä. KIITOS!

 

Suunnitellun mukaisesti Siltamäen Leijonat tulevat vielä jakamaan kaikissa alueensa kouluissa stipendejä kevätlukukauden viimeisenä päivänä.

 

Presidentti Kolehmainen veti kokouksen agendan läpi jo tutulla rutiinillaan. Kerkesin kuitenkin ottamaan muutamia kuvia tämän jutun mausteeksi - hieman ehkäpä pönöttämistä, mutta arvokkaan asian eteen kuitenkin ;-)

 

 

Teksti ja kuvat:  Esa Grönlund


Siltamäen Leijonat saivat toimintakauden aikana kolme uutta jäsentä eli (vasemmalta) Jarmo Vähäkangas, Heikki Kähäri ja Timo Tossavainen. Tervetuloa mukaan!
Siltamäen Leijonat saivat toimintakauden aikana ko...
Siltamäen Nuorisoseuran Seija Helenius kertoi Nuorisoseuran kuulumisista.
Siltamäen Nuorisoseuran Seija Helenius kertoi Nuor...
MPS:n toiminnanjohtaja Sami Koskinen lupasi avustuksen kohdistuvan toimintaansa aloittavien juniorien tukemiseen.
MPS:n toiminnanjohtaja Sami Koskinen lupasi avustu...

Partiolippukunta Maahisten edustaja Julius Kuula kertoi mm. tulevan kesän Japanin Jamboreesta.
Partiolippukunta Maahisten edustaja Julius Kuula k...
Iceheartsin kasvattaja Tomi Rantanen aloitti 2010 vuonna 2003 syntyneiden poikien kanssa projektin, jonka on tarkoitus jatkua kunnes pojat ovat 18-vuotiaita.
Iceheartsin kasvattaja Tomi Rantanen aloitti 2010...
Siltamäen Leijonat äänestivät klubinsa vuoden Leijonaksi presidentti Jukka Kolehmaisen, jolle kiertopalkinnon luovuttaa edellinen vuoden Leijona Juha Malila. Hyvä Jukka, onnittelut!
Siltamäen Leijonat äänestivät klubinsa vuoden Leij...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin