Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Siltamäki

Aktiviteetit

Lions Club Helsinki / Siltamäellä on kolme vuosittain toistuvaa pääaktiviteettia.

 

AKTIVITEETTIEN tarkoituksena on varojen keräys klubilla olevien avustuskohteiden rahoittamiseksi (talvirieha). Toisaalta klubi haluaa olla mukana ja osallistua alueen erilaisiin tapahtumiin, jotka tähtäävät alueen asukkaiden viihtyvyyteen (tonttupolku ja sisu-päivä).

 

Pyrimme kehittämään omaa toimintaamme ja olemmekin valmiit pohtimaan uusien aktiviteettien mukaanottamista toimintaamme. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä!

 

Aktiviteeteista saadut varat käytetään lyhentämättöminä avustuskohteisiin, sillä klubin hallinnolliset kulut katetaan jäsenmaksutuloilla.

 

 

PÄÄAKTIVITEETIT:

 

TALVIRIEHA  on tuttu helmikuun toisen sunnuntain ulkoilutapahtuma Siltamäen liikuntapuistossa, jolloin kaikilla on mahdollisuus ulkoiluun ja leikkimieliseen kisailuun. Lasten hiihtokilpailu on lapsille tärkeä ja monelle aikuisille muistoja herättävä hetki.

 

TONTTUPOLKU  tapahtuma on lapsiperheille suunnattu Joulun odotuksen avaustapahtuma marras-joulukuun vaihteessa leikkipuisto Linnunradassa. Tapahtuman monipuolinen ohjelma virittää perheen pienemmille ja vähän isommillekin joulunodotuksen tunnelman. Leijonat osallistuvat tapahtuman rakentamiseen yhdessä alueen muiden järjestöjen kanssa.

 

SISU -PÄIVÄ  on syyskauden avaustapahtuma Siltamäen ostoskeskuksessa ja sen välittömässä läheisyydessä. Tapahtuman järjestelyihin osallistuvat Siltamäki-Suutarila-Töyrynummi alueen järjestöt mukaan lukien Siltamäen leijonat, jotka kaikki yhdessä luovat ostoskeskukselle markkinameiningin.

 

 

TERVETULOA MUKAAN KAIKKI TUTUT JA TUNTEMATTOMAT NIIN LÄHELTÄ KUIN KAUKAAKIN !

 Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin