Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC HELSINKI /

Soihdut

Keitä me olemme

Lions Club Helsinki / Soihdut perustettiin  21.10.2010  ja perustamisjuhlaa (Charter Night -juhla) vietimme 12.02.2011. Vuoden 2017 kesällä klubissamme on 51 aktiivista, eri-ikäistä naisjäsentä.

 

Klubimme toimii pääasiassa Vuosaaren alueella ja palvelee asukkaita järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tukee avun tarpeessa olevia lapsia, nuoria ja vanhuksia keräämillään varoilla. Lisäksi osallistumme harkinnan mukaan kotimaisiin ja ulkomaisiin katastrofikeräyksiin.

Klubimme kokoontuu joka kuukauden 2. maanantai klo 18.30, paitsi kesä ja heinäkuussa, viihtyisässä Villa Solvik ravintolassa, Solvikinkatu 4, 00990 Helsinki.

 

Lionsjärjestö laajemmin

 

Lions-klubit ovat kotipaikkakunnan palvelua ja hyväntekeväisyyttä varten muodostettuja yhteisöjä. Lions-toiminta tarjoaa mahdollisuuden palvella avun tarpeessa olevia ihmisiä.

 

Klubimme kuuluu jäsenenä Suomen Lions liittoon ja hallinnollisesti sen II -alueen 1. lohkoon. Omassa lohkossamme on 5 muuta klubia. 

Suomessa on tällä hetkellä noin 910 klubia, joissa on jäseniä noin  23.180. Koko maailmassa on noin 47.700 klubia ja noin 1,417 miljoonaa jäsentä.

Kuulumme maailman suurimpaan ja luotettavimmaksi arvioituun vapaaehtoiseen palvelujärjestöön Lions Clubs Internationaaliin ja tunnuksemme, kuten koko Lions järjestön tunnuslause on We Serve - Me Palvelemme.

 

Vapaaehtoistyön lisäksi lionsklubit kehittävät jäseniään tarjoamalla jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia muihin klubeihin niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Tule sinäkin mukaan leijonaksi!

 

 
Haluatko sinäkin olla mukana auttamassa ja samalla saada myös omaan elämääsi uutta sisältöä?

 

Jäsenenä Lions club Helsinki / Soihduissa saat:

 

  • uusia ystäviä ja laajan verkoston
  • vapaaehtoistyöllä auttaa asuinympäristösi tukea tarvitsevia
  • kehittyä henkilökohtaisesti ja ammatillisesti osallistumalla ohjelmiin, palveluprojekteihin ja tapahtumiin
  • helpottaa kansallisia ja kansainvälisiä humanitaarisia ongelmia
  • kehittää suhteita sekä paikallisiin että kansainvälisiin yhteisöihin ja yrityksiin


 
Liosklubin jäseneksi pääset kutsusta. Kun jäsenyys kiinnostaa Sinua, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot sivuilta löydät lisätietoja. 
 Suomen lions-liitto www.lions.fi