Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Vallila

Lokakuun klubikokous

Kuvassa vasemmalta Juha Jonkka, Marianne Jonkka sekä presidentti Jukka Olander.
Klubin lokakuun tapaaminen pidettiin ravintola White Lady'ssa 7.10.2021. Vieraana kokouksessa olivat Marianne ja Juha Jonkka, jotka asuvat Balilla ja toimittivat lahjoittamamme varat sikäläisille koululaisille. Marianne Jonkka kertoi paikallisista olosuheista ja kuinka koronavirus on vaikeuttanut paikallisten elämää. Balin ja balilaisten toimeentulo on pitkälti turismin varassa, joka pandemian vuoksi on loppunut käytännössä kokonaan. Sikäläinen sosiaaliturva on myös olematon. Kun rahaa ei ole, niin esimerkiksi lasten koulunkäynti vaikeutuu. Jos et maksa lukukausimaksuja ja hanki lapselle koulupukua, niin kouluun ei ole asiaa. Tätä tilannetta pyrimme avustuksellamme helpottamaan. Meikäläisittäin pienelläkin summalla on siellä suuri merkitys. Vastalahjaksi balilaislapset olivat lähettäneet meille hienoja, itspiirtämiään tauluja.
Vuosikokouksessa esiteltiin ja hyväksyttiin toimintakertomus kaudelta 2019-2020. Samoin esitettiin tilit ja toiminnantarkastuskertomus kaudelta 2019-2020. Tilinpäätös hyväksyttiin. Hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.
Kokouksessa juhlistettiin myös tasavuosia täyttäviä veljiä. Laulun ja klubin perinteisen lahjan saivat: Tapani Terämaa 80, Rauno Angelvirta 80, Pertti Koskinen 70, Heikki Pietilä 70, Pentti Ekola 60.


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin