Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LC Ikaalinen /

Kyrösjärvi

Ryöstäjäpatsas

RYÖSTÄJÄPATSAALLA UUSI OSOITE

 

Tiedoksi V alueen 1 lohkon klubeille: Ryöstäjäpatsas ei ole enää meidän klubillamme. Sen voi nyt "ryöstää" LC Ikaalisten klubikokouksesta kuukauden 2. tiistai,  osoitteesta Kauppakeskus Komppi, Ravintola Ryyti, Karhoistentie 3, Ikaalinen. Mikäli paikallinen klubi ei ole silloin 100%:sti läsnä ja vierailevasta klubista on ryöstäjiä vähintään 3, patsas luovutetaan vierailijoille.

 

RYÖSTÄJÄPATSAAN SÄÄNNÖT

 

1 § Ryöstäjäpatsaan tarkoituksena on edistää lohkon klubien välistä kanssakäymistä klubikokouksissa ja niissä virikkeiden saamista oman klubinsa toiminnan virkistämiseksi ja kehittämiseksi.

 

2 § Klubit, joita ryöstäjäpatsas koskee, käsittää sen lohkon klubit, johon LC Ikaalinen kuuluu.

 

3 § Ryöstäjäpatsaan voi ryöstää se yllämainituista klubeista patsaan hallussapitävältä klubilta, mikäli patsasta hallussapitävän klubin kuukausikokoukseen osallistuu vähintään kolme (3) ryöstäjäklubin lionveljeä.


Mikäli kuitenkin patsasta hallussapitävä klubi on kuukausikokouksessaan 100 %:sti läsnä, vaaditaan ryöstön onnistumiseen, että ryöstäjäklubin viimeksi pidetty kuukausikokous on ollut 100 %:n. Hallussapitävän klubin kuukausikokouksen osanottajiksi tässä tapauksessa ei lueta lionveljiä, jotka paikkauksella ovat korvanneet tai korvaavat läsnäolonsa.


Mikäli kahdesta tai useammasta klubista on samanaikaisesti ryöstäjiä, saa haltuunsa patsaan se klubi, jolla edellisessä kuukausikokouksessa on ollut suurin läsnäoloprosentti tai mikäli läsnäoloprosentti kahdella tai useammalla ryöstäjäklubilla on ollut samansuuruinen edellisessä kuukausikokouksessa, saa patsaan haltuunsa se klubi, josta on eniten ryöstäjäveljiä. Mikäli viimeksi mainitussa tapauksessa tulokseen vaikuttavat tekijät ovat tasan kahden tai useamman klubin kesken, ratkaistaan patsaan haltuunsaaja arvalla.

 

4 § Klubin, jolta patsas on edellä mainitun mukaisesti ryöstetty, tulee ilmoittaa lohkon toisille klubeille välittömästi, minkä klubin haltuun ryöstäjäpatsas on mennyt.

 

5 § Nämä säännöt ovat voimassa vuoden 1978 alusta lukien.

 

(Patsaan lahjoittaja tähän tarkoitukseen on lion Pentti Niemelä, LC Parkano)

 


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin