Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Keminmaa

Tulvaveikkaus  

Tulokset tässä lähiaikoina!


Vuodesta 1959 alkaen pyörinyt Isohaaran tulvaveikkaus on jälleen käynnissä. Kaikkien LC Keminmaan jäsenten panosta tarvitaan veikkauskuponkien myynnissä. Vähintään 25 kappaleen nippu kuuluu jokaisen markkinoida eteenpäin.

Kampanja tunnetaan aika hyvin Keminmaassa ja muuallakin naapurikunnissa, joten myynti on helppoa. Aina on syytä muistuttaa, että koko tulvaveikkauksen tuotto käytetään keminmaalaisten nuorten hyväksi. Yksi veikkaus maksaa 3 euroa.
Ideana on se, että yritetään veikata, mikä on Isohaaran voimalaitoksen tulvahuippu keväällä - toukokuun aikana - 2019. Voimalaitoksella on automaattinen mittaus patojen läpi juoksutettavan veden määrästä. Kevättulvan huippulukemaa haetaan. Arpalipukkeessa on veikkausta helpottamassa aikaisempien vuosien huippuvirtaukset.         
Kampanjaa pyöritetään myös Keminmaan Citymarketissa, jossa tarvitaan klubilaisten panosta. Ota yhteyttä Veikko Laaksoon. Hän tietää, milloin avun tarvetta on.Keväällä 2013  lahjoitettiin keräyspyramidiin kertyneistä varoista  stipendi hiihtosuunnistajana ja hiihtäjänä kunnostautuneelle Ville-Petteri Saarelalle. Stipendin luovuttajina olivat Veijo Nurmikumpu, Erkki Jauhola ja Hannu Salo.

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin