Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-K

LC Kuopio /

Snellman

Aktiviteetit

Luovuta isänmaasi onnellisempana nousevalle sukupolvelle – näillä periaatteilla me palvelemme ja teemme  Lions-työtämme. 

 

Klubimme aktiviteetit koostuvat varainkeruusta ja palveluaktiviiteeteistä.

 

Vuosien saatossa on järjestetty monenlaisia varainhankintatempauksia. Konsertteja, näyttelyitä , messuja , lumenpudotusta ja muuttoja.

 

Vuonna 1997 alkoi pitkäaikaisin varainhankintaprojektimme. Hyvät yhteydet Kuopion tekniseen virastoon veljien avustuksella  mahdollistivat aurausviittaprojektin alkamisen. Teemme n. 5000 aurausviittaa ja laitamme ne Pirtin, Petosen ja Jynkän kaupunginosien katujen reunoille. Tämä projekti työllistää veljet ja ladyt  syys-ja lokakuussa. Projekti on haastava, mutta joka vuosi se on saatu onnellisesti hoidettua. Viime vuosina olemme saaneet projektiin apua LC Kuopio / Kalakukolta. Toivottovasti tämä tällä kertaa ainut varainhankintamme voi myös jatkua tulevaisuudessa.

 

Palveluaktiviteettejä on meillä ollut vuosiensaatossa mm.sotainvaliidien syyskeräykseen osallistuminen , Punainen sulkakeräys ja uusimpana Nenäpäivä-keräykseen osallistuminen. Vuonna 2003 veljemme Jari Smolander ideoi Snellmanin koulun 6-luokkalaisille kevätretken Haapamäen havaintotilalle(Pohjois-Savon Metsäkeskus Toivala). Retki on toteutettu yhdessä Snellmanin koulun kanssa. Koululaiset pääsevät myös testaamaan tietojaan metsä-aiheisessa tietokilpailussa.

 

Joka kevät annamme myös stipendejä Snellmanin  koulun oppilaille.

Jouluina 2010 -2012 on LC Kuopio / Snellman masinoinut Joulupukin Maria Jotunin harjaantumiskoululle LC Kuopio / Canthin pyynnöstä. Yhteispalveluaktiviteettia parhaimmillaan.

 Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry K-piiri K-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin