Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

Lions Club

Orivesi

Aktiviteetit

Jouluvaloa Orivedelle

 

Jo useamman vuoden ajan olemme pystyttäneet kaupungin keskusympyrään näyttävän joulukuusen ja koristelleet sen valoin. Näiden valojen "omistuksesta" olemme järjestäneet osakemyynnin paikkakunnan yrityksille ja yhteisöille. Kiitos yhteistyöhalukkaiden yritysten tässä onkin onnistuttu kiitettävästi ja olemme saaneet kerättyä varoja erilaisiin hyväntekeväisyys projekteihin Orivedellä.

Suurkiitokset tänäkin vuonna osallistuneille osakkaille.

 

 

Tonttujen yö

 

Tonttujen Yö -tapahtuma on saavuttanut suuren suosion paikkakunnalla. Se on muodostunut monelle jo perinteiseksi tavaksi alkaa joulun odotus. Idyllinen Paltanmäen museomaisema kauniisti valaistuna lyhtyineen ja jätkänkynttilöineen onkin oivallinen tapa saada joulutunnelma mieleen. Lapsille ja lastenmielisille on tarjolla aina monenlaista ohjelmaa. On pukki ja muori, leivonnaisia, lahjatavaroita, käsitöitä, leikkejä ja muuta mukavaa. Joka vuosi tapahtuma on kerännyt komeasti väkeä paikalle nauttimaan aidosta vanhan ajan joulutunnelmasta.

 

 

Joulukalenteri

 

LC Orivesi on myynyt vuosittain Joulukalentereita ja niiden suosio on aina ylittänyt odotukset. Kalenterin ostaneet ovat mukana arvonnoissa, joista arvottavana on päivittäiset tavarapalkinnot, sekä pääpalkinto joulukuun lopussa. Kalenterin myynnistä saatavat varat ohjaamme lyhentämättömänä Oriveden nuorisotyön tukemiseen.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin