Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LC Otava

Monta tapaa tehdä hyvää

Vapaaehtoistyötä apua tarvitsevien hyväksi

 

Teemme (LC Otava) vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksikin. Toimintaa on niin paikallisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla

 

Mottomme on: Me Palvelemme  – We Serve. Suomessa Lions-nimi tulkitaan: Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nouseville Sukupolville.

 

Me palvelemme kotiseutujamme

 

Lionsklubin (LC) tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset sekä lasten liikuntaharrastukset.

 

Lionsjärjestö ei korvaa yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

 

Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. LC Otava Klubi kerää varat avustuskohteisiin järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

 

Paikallisen auttamisen ohella osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin katastrofikeräyksiin.

 

Mikäli Lions toiminta kiinnostaa niin ole yhteydessä Klubin Presidenttiin tai sihteeriin. Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry D-piiri D-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin