Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-I

LC Oulunsalo

Jäsenyys, kiinnostaako?

Nasta-aktiviteetti, joka on toteutettu useiden vuosien ajan yhteistyössä SPR:n Oulunsalon kanssa
Me palvelemme - on ollut järjestön tunnuslause alusta alkaen. Leijonien toiminta perustuu vapaaehtoiseen palvelutyöhön. Klubimme tärkein kiinnostuksen kohde on lähialueen ihmiset ja asuinympäristö, osallistumme myös kansainvälisiin tehtäviin. Palvelutoiminta kohdistuu pääosin nuorisoon, ikääntyneisiin, sotien veteraaneihin ja muihin avun tarpeessa oleviin. Lisäksi toimimme yhteistyössä muiden paikallisten vapaaehtoisjärjestöjen kanssa  mukana erilaisissa palvelutehtävissä.
 
Kerran kuukaudessa kokoonnumme kuukausitapaamisiin. Aiheina on aktiviteetit, yritysvierailut, esitelmät, kulttuuri. Lions-toiminta on klubissamme koko perheen harrastus. Puolisot ovat mukana toiminnassa osallistumalla yhteisiin kuukausitapahtumiin ja aktiviteetteihin.
 
Vapaaehtoisena toimiminen ei ainoastaan auta avun tarpeessa olevia ihmisiä, vaan se antaa myös itselle paljon. Lionsklubin jäsenenä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan paikallista vapaaehtoistyötä, joka parantaa elinympäristöämme ja läheisten elämänlaatua. Samalla oppii jatkuvasti uutta ja voi solmia ystävyyssuhteita.
 
Vuonna 2007 lionsjärjestö arvioitiin maailman arvostetuimmaksi palvelujärjestöksi.
 
Tule mukaan  ja tuo omat ideasi vapaaehtoiseen palvelutyöhön kotipaikkakunnalla.

Meihin saat yhteyden sähköpostilla