Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LC Pirkkala /
Naistenmatka

Sää suosi Unelmien Liikuntapäivää 9.5. ja makkarakin maistui

Koko perheen liikuntatapahtumaa,  Unelmien Liikuntapäivää vietettiin 9.5. Pirkkalan keskusurheilukentällä mainiossa kevätsäässä. Väkeä olisi voinut olla enemmänkin, mutta toukokuun ajankohtaiset askareet verottivat osanottoa. Tapahtumassa oli eri urheilulajien toimintapisteitä sekä niillä opastettua harjoittelua. Takuukiinnostava paloautokin oli paikalla. Pormestarimme ehti käymään pikaisesti, kun Eurooppa-päivän vastaanotto Tampereella jo kutsui.

 

Järjestelyistä vastasivat Pirkkalan lionsklubit yhdessä Pirkkalan kunnan, urheiluseurojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Leijonien osuutena oli ruoka- ja juomabuffettien hoitaminen sekä "joka-arpa-voittaa" arpajaiset.. Leijonien toiminnan tuotto lahjoitetaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.

 

Naistenmatkan klubi vastasi totuttuun tapaan tilaisuuden makkarahuollosta. Wigrenin grillimakkarat tekivät hyvin kauppansa. Hankinnat oli mitoitettu vanhalla kokemuksella niin, että osa tavarasta odottaa pakastettuna syksyn leijonakauden avausta.

 

Kuvat Matti Pitkänen ja Anita Ranta