Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Porvoo - Borgå

Amanda Laaksonen voitti Skidiskaban 2019!

Amanda Laaksonen, Näse skolan          Skidiskaba 2019 -voittajaKymmenen finalistia kilpaili sunnuntaina kulttuuritalo Grandissa Skidiskaban voitosta. Kilpailusta muodostui kovatasoinen. Tuomariston puheenjohtaja Johanna Nurmimaa kuvaili kilpailun jälkeen tuntemuksiaan: ”Silmät olivat usein kyynelissä ja iho kananlihalla, niin paljon taitoa ja läsnäoloa”. Lions Club Porvoo-Borgå on järjestänyt Skidiskaba laulukilpailuja jo 27 kertaa. 

Skidiskaba 2019 -voittajat yhteiskuvassa. Vasemmalta: Tyyne Lehtinen - bändin suosikki, Edvin Rönn - julistekilpailun voittaja, Siru Vikla - toinen palkinto, Amanda Laaksonen - Skidiskabavoittaja 2019, Kati Elg - kolmas palkinto ja Jenny Ollas - yleisön suosikki.Kilpailun voittaja Amanda Laaksonen Näse skolanista lauloi kilpailussa kappaleet Mestaripiirros ja How Far I`ll Go. Amandan äidin Anna Väkeväisen mukaan kappaleita oli harjoiteltu kotona paljon. Hän mielestään on hienoa, että järjestetään tällaisia tilaisuuksia, jossa lapset voivat päästä esiintymään orkesterin kanssa. Tuomaristo kuvaili voittajan laulamista näin: Annalla on kuullas puhdas kaunis ääni. Äänessä ja olemuksessa on silkkaa valoa. 

Toiseksi sijoittautui Siru Vikla Huhtisten koulusta. Tuomariston mielestä hän on taidokas taitelija, jolla on loistava lavakarisma. Kolmanneksi tasaisessa kilpailussa sijoittautui Kati Elg Kerkkoon koulusta. Tuomariston mielestä Katilla on puhdas, kirkas ja kaunis ääni. Hän on valovoimainen esiintyjä. 

Kilpailussa palkittiin myös orkesterin suosikki, joka oli Tyyne Lehtinen sekä yleisön suosikki. Tämän palkinnon sai Jenny Ollas. Kilpailussa palkittiin myös julistekilpailun voittaja Edvin Rönn Tolkis skolanista. 

Skidiskabatuomariston puheenjohtaja Johanna Nurmimaa kehotti kaikkia laulajia osallistumaan myös ensi vuonna Skidiskaba laulukilpailuun. Tuomaristossa olivat hänen lisäkseen Ulla Lassila, Virpi Pitkänen, Satu Seikko ja Lee Angel. Laulajien ohjauksesta vastasi Arja Paju. Skidiskababändissä soittivat Arja Paju, Hanna Risku, Jaakko Suonio ja Hannu Risku. Kilpailun juontajana toimi Patrick Koskinen. 


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin